2021

Bună dimineața, ultimă zi a anului!

Și am auzit un glas tare, care ieșea din scaunul de domnie, și zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei. El...

Înainte de ora 12

În curând, ceasul va bate ora 12, ultima bătaie din acest an. Acum e momentul să iei decizii corecte și înțelepte. Acum e momentul să lași în urmă toate falsurile și toate măștile. Acum trebuie să iei decizia de a fi ceea ce poți fi cu adevărat; onorează statutul tău. Încheie acest an cu hotărârea de a nu te mai rușina vreodată cu Dumnezeu și cu credința ta!

Un curcubeu pe cer

Dumnezeu nu ne ajută numai atunci când ne confruntăm cu probleme majore, ci Îi pasă și de lucrurile mici care ne preocupă. Același Dumnezeu care a pus curcubeul pe cer găsește plăcere în a ne reaminti că Lui Îi pasă, că făgăduințele Lui sunt statornice și că El ne oferă speranță și un viitor minunat.

O mie de căi de a sluji

Nu uita că: „Sunt felurite daruri, dar este acelaşi Duh; sunt felurite slujbe, dar este acelaşi Domn; sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi. Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora”. Fie ca astăzi să-i ajuţi pe alţii prin darul pe care ţi l-a dat Dumnezeu!

Unitatea – un leac pentru victorie

Doamne, unește biserica din țara noastră în cel mai sfânt spirit al pocăinței!PROVOCARE: Puternic este omul care caută iertarea, împăcarea și unitatea. Dacă există cineva căruia să îi întinzi mâna împăcării, astăzi este ziua să faci acest lucru.

Amit az örökkévalóság tartogat a megváltottaknak

„Hosszú élettel elégítem meg őt, és megmutatom néki az én szabadításomat.” (Zsolt 91,16)„A világegyetem minden kincse feltárul Isten megváltott gyermekei előtt. A halandóság béklyóitól megszabadult ember fáradhatatlanul szárnyal távoli világok felé, amelyek lakói sírtak az emberi szenvedés láttán, de...

Împreună cu Dumnezeu

Și am auzit un glas tare, care ieșea din scaunul de domnie, și zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei. El...

Cei doisprezece botezați cu Duhul Sfânt

Dacă am înțelege și am accepta că trăim în cel mai potrivit timp pentru noi și că acum, în această perioadă, viața noastră poate să-și atingă potențialul maxim, am aborda cu totul diferit lucrurile și am reuși să fim mult mai senini și împliniți în tot ceea ce facem sau dobândim. Când vom putea privi înapoi la viața noastră, vom ajunge singuri la concluzia că acest timp a fost pentru noi tot ce se putea mai bun și vom fi recunoscători.

Foc și apă

Strategia aceasta a părut să funcționeze și, încetul cu încetul, am ajuns să comunicăm la nivel profesional, iar cireașa de pe tort a fost că în ultima mea zi de muncă în acel loc am putut să îi dau raportul fără incidente. „Biruiește răul prin bine.”

Potenţialul uman

Dezvoltarea potenţialului nostru este posibilă numai în măsura în care ne consacram viaţa scopului pentru care am fost creaţi, adică să facem fapte bune. Descoperă care sunt faptele pe care le poţi face şi pe care Dumnezeu le-a pregătit pentru tine. Probabil al putea începe să ajuţi pe cineva care este foarte aproape de tine.