EL ȘTIE

Dumnezeul meu va împlini toate nevoile voastre, potrivit cu bogăția Lui, în slavă, în Hristos Isus.
Filipeni 4:19, NTR

Dumnezeu nu ne dă mereu ce Îi cerem, însă a făgăduit că ne va da orice avem nevoie. De fapt, știe dinainte ce avem nevoie! Acum mulți ani, eu și soțul meu, Earl, ne luptam să plătim ratele la casă, pentru a avea un acoperiș deasupra capului. Ne luptam, de asemenea, să-i hrănim pe cei trei copii și pe noi. Zilnic, ne rugam lui Dumnezeu să acopere nevoile noastre de bază. Într-o zi, eram într-un hipermarket. Priveam rafturile pline de alimente și articole diverse care ne-ar fi fost, desigur, de folos. Însă banii din portofel erau limitați, așa că am ales totul cu atenție și cumpătare.

Apoi am observat un poster colorat în zona de alimente: „Participați la extragerea noastră și puteți să câștigați produse alimentare în valoare de o sută de dolari! Numele câștigător va fi extras sâmbăta viitoare.”

Am chicotit a resemnare. Eu nu câștig niciodată nimic, dar ce am de pierdut? Așa că am completat talonul cu numele meu și numărul de telefon și l-am băgat în urnă. Apoi am alungat totul din minte, cumpărând puține, dar foarte necesare produse alimentare, și apoi m-am dus acasă pentru a avea grijă de familie.

Sfârșitul de săptămână a sosit. Ce plăcut este să te poți închina, să ai părtășie cu familia bisericii și să nu fii nevoită să te gândești la grijile acestei lumi! I-am rugat totuși pe frați să se roage pentru situația noastră financiară deosebit de grea.

Am ajuns acasă cu puțin timp înainte de apusul soarelui. La apus, I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru încă o zi de odihnă minunată. Începusem să-i pregătesc pe copii pentru culcare, când telefonul sună neașteptat. Am ridicat receptorul: „Alo! Sunteți doamna Barbara Fisher?” s-a auzit glasul unei femei întrebând la capătul firului. Când am confirmat că eu sunt, ea a continuat: „Am o veste bună pentru dvs. Astăzi am avut extragerea în magazin, și sunt încântată să vă anunț că dvs. sunteți câștigătoarea. Tocmai ați câștigat produse alimentare în valoare de o sută de dolari!” Am rămas fără cuvinte, deși nu ar fi trebuit. Dumnezeu știa că avem nevoie de alimente și de alte produse pentru casă. Acum aveam suficienți bani să alegem ce aveam nevoie mai mult. Cu adevărat, El este credincios să ne împlinească toate nevoile, prin Isus!

Barbara Fisher

Ascunsă în palmele Sale
Ascunsă în palmele Sale
În „Ascunsă în palmele Sale”, fiicele lui Dumnezeu din zilele noastre își relatează istoriile despre modul în care au respins minciunile vrăjmașului. Minciuni precum „Dumnezeu te-a părăsit, lăsându-te fără apărare, singură și fără speranță”. Pline de încredere, ele își împărtășesc experiența personală despre modul în care „Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiți în orice faptă bună” (2 Corinteni 9:8). Ele vorbesc despre har, despre perseverență și despre noi începuturi. Ele vorbesc despre ce înseamnă să fii... „Ascunsă în palmele Sale”.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor