DUMNEZEU A RĂSPUNS LA RUGĂCIUNEA MEA

Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide. Căci oricine cere capătă; cine caută găseşte; şi celui ce bate i se deschide.
Matei 7:7,8

Anul 2006 a fost unul complicat atât pentru mine, cât și pentru soțul meu. El a fost implicat într-un accident teribil, în urma căruia a suferit o leziune la nivelul măduvei spinării, care l-a lăsat în imposibilitatea să meargă. După câteva săptămâni de stat la pat în spital, el a început reabilitarea. În această perioadă grea din viața lui a depins în totul de mine. Amândoi eram persoane active, dar acum mișcările noastre erau restricționate. Am respectat zilnic tratamentul terapeutic și, după câteva luni de eforturi neobosite, a putut în sfârșit să meargă singur. Acesta a fost un moment emoționant, și amândoi I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru această minune.

Într-o dimineață, m-am gândit că ar trebui să mă întorc la muncă. Îmi întrerupsesem serviciul ca să am grijă de soțul meu bolnav. Simțeam că venise timpul să-mi caut de lucru.

„Doamne, am nevoie de o slujbă, dar sunt prea obosită să caut una”, am spus eu.

După o săptămână, am fost surprinsă să primesc un telefon de la directoarea unei școli în care predasem în urmă cu câțiva ani.

– Doamnă Morrow, căutăm un profesor pentru școala noastră elementară. Am pus anunț în câteva ziare și am făcut apel și la biserici; totuși, nimeni nu a răspuns. În ședința de consiliu din această dimineață, cineva a propus să ne rugăm. După rugăciune, câțiva membri ai consiliului au întrebat: „Ce ziceți de doamna Morrow?” Așa că vă sun ca să vă ofer un post de profesor în ciclul inferior, mi-a spus ea. Sunteți disponibilă?

Fără ezitare, am răspuns:

– Acesta este răspunsul la rugăciunea mea. Da!

– Minunat! Și pentru că știm cum lucrați, nu mai este nevoie să dați un interviu. Când puteți să veniți pentru a semna documentele și a discuta despre salariu și alocații? m-a întrebat ea.

În Evanghelia după Matei, la capitolul 7, suntem îndemnați: „Cereţi, şi vi se va da; căutaţi şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide. Căci oricine cere capătă; cine caută găseşte; şi celui ce bate i se deschide” (vers. 7, 8).

Pot să confirm că, literalmente, cuvintele lui Dumnezeu sunt adevărate!

Willietta Ann Morrow

Ascunsă în palmele Sale
Ascunsă în palmele Sale
În „Ascunsă în palmele Sale”, fiicele lui Dumnezeu din zilele noastre își relatează istoriile despre modul în care au respins minciunile vrăjmașului. Minciuni precum „Dumnezeu te-a părăsit, lăsându-te fără apărare, singură și fără speranță”. Pline de încredere, ele își împărtășesc experiența personală despre modul în care „Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiți în orice faptă bună” (2 Corinteni 9:8). Ele vorbesc despre har, despre perseverență și despre noi începuturi. Ele vorbesc despre ce înseamnă să fii... „Ascunsă în palmele Sale”.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor