„ÎNAINTE CA SĂ MĂ CHEME”

Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta!
Isaia 65:24

La începutul anului 2020 mulți din familia mea și dintre prieteni s-au îmbolnăvit de gripă. Și nepotul meu de cinci ani, Maxwell, a luat virusul de la școală. Fiica mea m-a sunat în acea seară de duminică și m-a întrebat dacă pot să am grijă de Max, așa că mi-am luat liber de la lucru pentru luni și marți și am rămas acasă să am grijă de el.

Preventiv, ca să nu răcesc și eu, am început să iau niște capsule naturale pentru gripă și răceală, pastile pe care un prieten de la birou mi le-a adus din Australia. Eram fericită că îmi mai rămăseseră câteva capsule. În doar o săptămână am folosit toate capsulele care se luau ziua. Într-o cutie de medicamente erau două folii pentru „zi” și o folie cu capsule pentru „noapte”. Din moment ce am folosit toate pastilele pentru zi și mai aveam doar trei capsule pentru noapte, am început să folosesc capsulele pentru noapte. Dar acestea mă făceau puțin mai somnoroasă la lucru. Sunt sigură că pastilele pentru noapte au unele ingrediente care te ajută să dormi mai bine. L-am rugat pe prietenul meu să îmi mai aducă pastile și el a fost foarte amabil, mi-a adus altele chiar în ziua următoare.

Vineri dimineața, pe 24 ianuarie 2020, am deschis o cutie nouă de capsule și am luat una. Am hotărât să păstrez restul foliilor cu pastile în vechea cutie cu pastilele de noapte rămase. Spre uimirea mea, când am deschis vechea cutie în care să pun noile folii cu pastile, am văzut o folie neîncepută de capsule pentru zi. Îmi amintesc clar că am folosit toate pastilele de zi și chiar am aruncat folia folosită. Am fost șocată să găsesc o folie întreagă cu capsule de zi. De fapt, când deschideam cutia nouă cu pastile, Îi mulțumeam lui Dumnezeu că mă ajutase să obțin altele. Dar cum a ajuns folia plină cu pastile în vechea cutie? Nu voi ști niciodată. Tot ce pot spune este că am considerat întâmplarea ca fiind o minune. Dumnezeul meu iubitor a vrut să îmi împlinească nevoile.

O altă mare binecuvântare de la minunatul Tată ceresc a fost că nu am luat virusul de la nepotul meu deși l-am îngrijit două zile! Ce Dumnezeu milostiv și bun avem, care cunoaște și se îngrijește de fiecare nevoie din viața noastră!

Îl laud și Îi mulțumesc pentru dragostea și harul Său minunat pentru fiecare dintre noi!

Stella Thomas

Ascunsă în palmele Sale
Ascunsă în palmele Sale
În „Ascunsă în palmele Sale”, fiicele lui Dumnezeu din zilele noastre își relatează istoriile despre modul în care au respins minciunile vrăjmașului. Minciuni precum „Dumnezeu te-a părăsit, lăsându-te fără apărare, singură și fără speranță”. Pline de încredere, ele își împărtășesc experiența personală despre modul în care „Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiți în orice faptă bună” (2 Corinteni 9:8). Ele vorbesc despre har, despre perseverență și despre noi începuturi. Ele vorbesc despre ce înseamnă să fii... „Ascunsă în palmele Sale”.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor