CE ZI MINUNATĂ!

Cel ce adeverește aceste lucruri zice: „Da, Eu vin curând.” Amin! Vino, Doamne Isuse!
Apocalipsa 22:20

Vineri seara trecută familia mea era la altar. La un moment dat s-a pus întrebarea: „Cum credeți că va fi atmosfera în cer?” Ascultând răspunsul dat pe rând de fiecare membru al familiei, mă gândeam cum să răspund la această întrebare. Aproape că răspunsul fiecăruia îl oglindea pe al celorlalți – cerul este un loc de pace și liniște.

Apoi mi-am dat seama! Când mă gândesc la atmosfera din cer mă gândesc la foarte mulți oameni și zgomot. Să vă spun de ce. În urmă cu câțiva ani, în primul weekend din mai, am participat la a douăzecea reuniune cu colegii din liceu în Oshawa, Ontario. Încă mă ia cu frisoane când mă gândesc la acel sfârșit de săptămână, în special Sabatul. Sabatul a fost cu adevărat apogeul acelui sfârșit de săptămână. Ah, în celelalte zile au fost planificate și alte evenimente, dar nu toți au putut ajunge. Dar, când a venit Sabatul, toți au fost acolo. A fost uimitor câți oameni au venit!

Eu zburasem în Canada din Bermuda. Un alt coleg zburase din Bahamas. Alții veniseră din diverse părți ale Statelor Unite. Apoi, desigur, au mai fost și colegii mei canadieni care toți veneau din Canada. Unii locuiau chiar în Oshawa, iar alții veniseră cu mașina. Majoritatea dintre noi nu știam cine urma să fie acolo până în Sabat. La reuniunea de douăzeci de ani au participat mai mulți colegi decât la reuniunea de zece ani.

Vorbitorul, elev la același liceu cu câțiva ani înaintea mea, a fost fantastic! Alte clase, mai mari, au primit onoruri. Eu am putut să stau lângă prietenii mei. Piesele muzicale, după cum bine îmi amintesc, au fost cerești. Știi ce? Deși îmi doresc mult să îți povestesc despre acel weekend, este greu. Trebuie să fi fost acolo, să simți împreună cu mine!

Această întâlnire cu prietenii vechi îmi amintește de cea mai mare reuniune – numită a doua venire. Vor fi oameni de peste tot. Discuțiile vor fi minunate și muzica va fi cerească. Voi putea să stau de vorbă cu prietenii. Mă voi revedea cu cei dragi pe care nu i-am văzut de mult. Nu pot să vă descriu tot ce se va întâmpla acolo, trebuie să experimentați cu mine. Va fi o reuniune de neuitat! Planifici să ajungi și tu acolo?

Dana M. Bean

Dana M. Bean

Ascunsă în palmele Sale
Ascunsă în palmele Sale
În „Ascunsă în palmele Sale”, fiicele lui Dumnezeu din zilele noastre își relatează istoriile despre modul în care au respins minciunile vrăjmașului. Minciuni precum „Dumnezeu te-a părăsit, lăsându-te fără apărare, singură și fără speranță”. Pline de încredere, ele își împărtășesc experiența personală despre modul în care „Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiți în orice faptă bună” (2 Corinteni 9:8). Ele vorbesc despre har, despre perseverență și despre noi începuturi. Ele vorbesc despre ce înseamnă să fii... „Ascunsă în palmele Sale”.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor