MIRACOLUL APROPIERII

Și un lepros s-a apropiat de El, I s-a închinat și I-a zis: „Doamne, dacă vrei, poți să mă curățești.”
Matei 8:2

Într-o maternitate s-au născut doi gemeni înainte de termen. Situația lor era dificilă. Au fost separați la naștere și puși în incubatoare separate. Regulile erau stricte. Nimeni nu avea voie să-i pună împreună. Din nefericire, evoluția postnatală nu a fost pe măsura așteptărilor. Zilnic se constata faptul că bebelușii, în loc de evoluție pozitivă, erau mai degrabă intrați pe orbita negativă. Starea lor de sănătate se înrăutățea constant.

Într-o zi, una dintre asistente, neluând în seamă cerințele exprese ale conducerii, cu inima inundată de milă și bunătate, s-a decis să-i pună pentru câteva minute pe cei doi frățiori împreună. Din momentul în care unul dintre ei a pus mânuța pe celălalt, parcă o nouă vibrație s-a pornit în trupușorul lor. Miracolul atingerii!

Leprosul s-a apropiat de Isus. Avea motive întemeiate. Își căuta vindecarea. Credința i-a fost răsplătită cu cea mai mare binecuvântare: vindecare. E ciudat să suferi în tine, când tot ce ai de făcut este să te apropii de Isus. Interesant! Nu vorbim de o tehnică specială sau de o formulă magică de rugăciune, ci de curajul de a scurta distanța dintre tine și Isus. Indiferent cât de departe ești de Mântuitorul tău, azi poți face pași spre Isus. Te poți apropia mai mult de El. Folosește acest moment ca să ceri de sus susținerea de care ai nevoie.

Roagă-te să primești susținerea Duhului Sfânt pentru apropierea ta de Isus.

Provocare: Fă pași concreți spre Mântuitorul.

 

Drumul spre tine
Drumul spre tine
Drumul spre tine este un exercițiu de regăsire pe care suntem invitați să îl facem în fiecare dimineață. Textele biblice alese cu grijă, o scurtă meditație și o provocare la final sunt ingredientele care ne dorim să îți facă fiecare zi mai frumoasă și mai fericită. Doru Parascineț scrie cu ochii, cu mâinile, cu sufletul întreg, dorind să îi ajute pe mai tinerii lui cititori să Îl cunoască mai bine pe Dumnezeu, să relaționeze cât mai bine unii cu alții și să nu cedeze propriilor limite și încăpățânări.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor