LUMINA CE FACE SĂ CREASCĂ

…este ca lumina dimineții, când răsare soarele în dimineața fără nori; ca razele soarelui după ploaie, care fac să încolțească din pământ verdeața.
2 Samuel 23:4

Ahaaaa…! Exclamă unii după ce se luminează. E marcă înregistrată în parcursul vieții. Orice descoperire nouă ce te surprinde după o perioadă de rătăcire se finalizează cu acest mod de exprimare. Într-un anume sens, coordonatele spirituale sunt apropiate de exclamațiile noastre obișnuite. Conștiința ta este supusă unor zone de comoditate din care greu se lasă urnită. Ori de câte ori se produce un pas înainte, realizarea este rodul unui efort în care informația, sursa de claritate se datorează puterii de iluminare.

Orice plantă are nevoie de lumină. Ploaia fără lumină nu ar fi suficientă. Informația fără o intervenție care să te lumineze față de ceea ce afli este incompletă. Din acest motiv, fiecare zi reprezintă o oportunitate pentru tine. Tot ce asimilezi e nevoie să producă creștere. În planul divin, Dumnezeu ți-a creat condițiile, ți-a oferit susținerea și a combinat informația de preț cu lumina cerească ce te poate ajuta să crești. Ești dispus să lași conștiința în fața luminii divine? Ai curaj să captezi razele soarelui din Scripturi pentru a ajunge om mare? Acum poți să te oprești puțin să ceri Domnului experiența creșterii.

Roagă-te să primești cât mai multă lumină de sus.

Provocare: Fii lumina lumii împreună cu Isus.

 

Drumul spre tine
Drumul spre tine
Drumul spre tine este un exercițiu de regăsire pe care suntem invitați să îl facem în fiecare dimineață. Textele biblice alese cu grijă, o scurtă meditație și o provocare la final sunt ingredientele care ne dorim să îți facă fiecare zi mai frumoasă și mai fericită. Doru Parascineț scrie cu ochii, cu mâinile, cu sufletul întreg, dorind să îi ajute pe mai tinerii lui cititori să Îl cunoască mai bine pe Dumnezeu, să relaționeze cât mai bine unii cu alții și să nu cedeze propriilor limite și încăpățânări.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video