SĂRBĂTORIREA VIEȚII

Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toți, dar toți vom fi schimbați, într-o clipă, într-o clipeală din ochi, la cea din urmă trâmbiță. Trâmbița va suna, morții vor învia nesupuși putrezirii și noi vom fi schimbați.
1 Corinteni 15:51,52

Indiferent dacă ați urmărit sau nu știrile în ultima vreme, este imposibil să nu fiți conștiente de devastarea care are loc peste tot, amenințând să ne copleșească. Abundă relatările despre oameni care și-au pierdut viața în inundații. Într-un incendiu, o persoană a fost găsită de pompieri sub dărâmături. În cazul unui eventual război în Europa, oamenii literalmente nu vor ști de la un minut la altul dacă vor avea timp să fugă să se adăpostească de bombardamentele persistente, zi și noapte.

Urmărind știrile zilele trecute, am fost conștientă de diferitele emoții care mă cuprindeau la fiecare buletin de știri. Cu toate acestea, a existat o știre care m-a șocat. A fost vestea uciderii unei mame și a celor patru copii ai săi! Deși acest lucru s-a petrecut într-o altă țară, departe de locul în care locuiesc, și deși nu am nicio legătură personală cu acea familie, m-am trezit că nu mă putea dezlipi de ecran în timp ce urmăream slujba de înmormântare pentru acei cinci oameni prețioși. O sală imensă a fost umplută până la refuz de prieteni, rude, susținători și personal media. Poliția și agenții de securitate au fost prezenți pentru a menține protocoalele de siguranță. O liniște evidentă a umplut sala în timp ce atenția tuturor era atrasă de cele cinci sicrie din față, împodobite cu aranjamente florale frumoase.

Haideți să ne oprim cu aceste știri și să ne gândim mai mult la revenirea lui Hristos pe acest pământ. Vor fi milioane de oameni prezenți la acel mare eveniment. Unii vor fi în viață pentru a asista la eveniment, în timp ce alții vor fi înviați din morminte. Iată cum descrie Pavel acea zi: „Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toți, dar toți vom fi schimbați, într-o clipă, într-o clipeală din ochi, la cea din urmă trâmbiță. Trâmbița va suna, morții vor învia nesupuși putrezirii și noi vom fi schimbați” (1 Corinteni 15:51,52).

Prietenele mele, ce sărbătoare a vieții pentru totdeauna va fi aceasta!

autor: Doreen Evans-Yorke

El mă știe pe nume
El mă știe pe nume
Cea mai mare dorință a noastră, femeile, este aceea de a ști că suntem văzute, cunoscute și iubite. Văzute dintre milioane, văzute dincolo de straturi și etichete. Văzute, cunoscute și iubite de Cel care ne-a dat formă în pântecele mamei noastre - de Cel care ne știe pe nume. Cea mai mare dorință a inimii Lui este ca noi să Îl căutăm, să Îl urmăm și să Îl ascultăm. Ascultați-L cu o profundă încredere! În paginile acestei cărți, vei găsi un loc liniștit în care să vă retrageți ți să vă închinați Lui. În liniște, ascultați-L șoptindu-vă numele. Sunteți văzute, cunoscute și iubite - de El!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor