Protecția lui Dumnezeu

Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare. (Isaia 41:10)

Pe 10 iunie 2017, soțul meu, care este predicator, era gata să plece la biserică; însă eu am început să mă simt foarte rău. I-am cerut să mă ducă la spital. De-abia puteam respira, deoarece nivelul oxigenului din sânge era scăzut. La spital mi s-au făcut controale, mi-au pus oxigen și apoi m-au trimis la Secția de terapie intensivă. Din cauza hipoxiei, au apărut și alte complicații.

Mi-am reamintit cuvintele lui Dumnezeu: Nu te teme, Marianne, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.

I-am spus Domnului: „Mă încred în Tine, Doamne! Cred în făgăduințele Tale. Sunt în mâinile Tale.”

A doua seară, doctorul mi-a spus: „Dacă nu vor fi alte complicații, mâine vei merge la salon.”

Eram înconjurată de tot felul de echipamente medicale și de fire, cum este aparatul de monitorizat bătăile inimii. Mai aveam un ac la mână prin care mi se administrau medicamente intravenos.

În dimineața următoare, asistenta mi-a spus: „Noaptea trecută v-ați luptat în somn. Ați strigat după soțul dumneavoastră să vă ducă la baie și el, bineînțeles, că nu a răspuns, pentru că nu era aici. Apoi s-a declanșat alarma de la patul dumneavoastră. Am alergat să văd ce este. Sângerați abundent. Dăduserăți la o parte cuvertura de pe pat și vă smulseserăți acul din braț. Atunci, v-am spus: «Doamnă Jurak, ce faceți? Puteați să vă răniți singură!» Dar dumneavoastră erați slăbită și somnoroasă, într-o baltă de sânge.”

Uitându-mă la asistentă, eram șocată. Apoi i-am spus: „Nu îmi amintesc ce am făcut. De obicei, mi-e teamă de ace. Cum am putut smulge acul din mână și să nu simt durerea?”

Cu totul de necrezut pentru mine! Dar îngerul păzitor era lângă patul meu și Îi mulțumesc lui Dumnezeu!

Lăudat să fie Domnul pentru protecția Lui!

Marianne Jurak

Carolyn Sutton
Carolyn Sutton
Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor