Gustă să vezi bunătatea Sa!

Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El! (Psalmi 34:8)

Mallika lucra într-o slujbă neînsemnată. Din când în când auzea despre Isus și despre minunile Sale de la soția unui ofițer.

De câte ori aud aceste istorii, gândea Mallika într-o zi, în special cele cu privire la minunile lui Isus, simt dorința să cred în El. Dacă El a hrănit într-adevăr cinci mii de oameni și a vindecat oamenii cu o atingere sau chiar cu un cuvânt, atunci aș dori să cred și eu și să-L urmez.

Cu câțiva ani înainte, soțul Mallikăi încetase din viață. Ea știa că era beneficiara legală a unor fonduri de la locul de muncă al soțului ei. Totuși, nu a putut avea acces la acești bani, care i se cuveneau.

De fapt, încerca de trei ani să obțină acele drepturi bănești, însă în zadar.

A doua zi după ce Mallika a dobândit convingerea că era important să-L urmeze pe Isus, ceva extraordinar s-a întâmplat.

Mult așteptații bani de la locul de muncă al soțului decedat, care îi fuseseră refuzați în toți acești trei ani, i-au fost acordați, în sfârșit!

Mallika era în stare de șoc. Numai cu o zi înainte promisese că va crede în Isus dacă va experimenta o „minune” în viața sa. Acum, o minune extraordinară i s-a întâmplat! Uimirea și bucuria ei erau de nedescris.

„O, Isuse”, s-a rugat ea, „cu frică și respect îmi predau viața Ție, marelui Dumnezeu. Iartă-mi ezitarea. Acum sunt cu totul a Ta.” La puțin timp după aceea, Mallika a făcut o declarație publică despre nou-descoperita ei credință, prin botez.

Da, Dumnezeu onorează credința simplă. Domnul nostru este răbdător în dragostea Sa pentru noi. El dorește să împlinească dorința inimilor noastre. Fiecare dintre noi este prețios pentru El. Dumnezeu este bun. Da, este bun mereu! Să gustăm și să vedem bunătatea Lui în viața noastră și să devenim martorii Săi, răspândind lumina Sa.


Jeyarani Sundersingh

Carolyn Sutton
Carolyn Sutton
Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor