M-aţi vizitat

Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine? (Matei 25:39)

Când mă gândesc la acest verset, inima mea se umple de compasiune pentru miile de prizonieri din ţara mea. Am lucrat 28 de ani ca evanghelist cu literatură şi această lucrare continuă să ocupe un loc special în inima mea. Din acest motiv, am început să îmbin lucrarea de evanghelizare prin literatură cu lucrarea din penitenciare.

Ni se permite să le prezentăm celor privaţi de libertate doar un program de două ore. Totuşi cărţile de la Signs of the Times Publishing Association (STPA) au devenit podul de legătură dintre aceştia şi Evanghelia lui Isus Hristos. Prin intermediul cărţilor, ei învaţă să Îl cunoască pe Creatorul lor.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că a trimis îngerii Săi să mă însoţească de-a lungul anilor. Am fost binecuvântat cu protecţia lor în fiecare călătorie şi fiecare vizită a adus roade. Când vizitez închisorile, sute de deţinuţi se adună pentru a asculta Cuvântul lui Dumnezeu şi participă cu entuziasm. Când îi invităm să cânte alături de noi, o fac plini de bucurie şi energie. Anul trecut, în lunile septembrie şi decembrie, 200 de deţinuţi şi-au predat vieţile lui Dumnezeu şi au primit botezul.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru evenimentul „Angel Tree” pe care l-am prezentat anual, timp de mai mulţi ani. În cadrul acestui program, distribuim cărţi în perioada Crăciunului pentru copiii celor privaţi de libertate. Statutul acestora provoacă probleme financiare în familiile lor. Copiii cresc în familii cu un singur părinte şi au de înfruntat multe provocări, fiind nevoiţi să treacă prin viaţă fără un părinte în cămin. Sperăm că aceste cărţi îi vor ajuta să înveţe despre Dumnezeu şi să îşi formeze caractere bune.

Mă agăţ de sfatul care ne este dat în Proverbele 3:5-6: „Încrede-te în Domnul din toată inima ta…, recunoaşte-L în toate căile tale şi El îţi va netezi cărările.” În acest verset, eu găsesc curaj pentru fiecare zi, ştiind că Dumnezeu mă va călăuzi în orice situaţie. El îi binecuvântează pe copiii Săi care trăiesc pentru a-i ajuta pe cei în nevoie şi prin noi. El va realiza lucruri mari.

A-Wen Yang, Taiwan

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video