Bun venit, domnilor!

Neamuri vor umbla în lumina ta şi împăraţi în strălucirea razelor tale. (Isaia 60:3)

Angela a început să Îl caute pe Dumnezeu în anul 1990. A fost invitată la Biserica Adventistă de o prietenă, care i-a recomandat cartea Tragedia Veacurilor. A fost uimită când a aflat despre războiul dintre bine şi rău, mai ales că „marii eretici” despre care învăţase lucruri îngrozitoare erau de fapt bărbaţi ai credinţei, sinceri şi curajoşi. Ea a acceptat, fără să ezite, adevărurile Bibliei şi, pe 20 iulie 1991, a devenit membră a Bisericii Adventiste.

Angela lucra ca asistentă medicală dar, în 2008, a început să lucreze şi în colportaj. Soţul ei, primarul oraşului Piatra-Olt, un orăşel din Oltenia, nu a fost încântat de faptul că soţia lui mergea peste tot cu geanta de cărţi. Dar într-o zi, a avut o întâlnire importantă cu liderii partidului din care făcea parte şi a rugat-o să îl însoţească. Ea a spus:

– Vin cu tine dacă îmi dai voie să ofer nişte cărţi.

El a fost de acord şi a luat cu ea Triumful iubirii, care conţine primele zece capitole din Tragedia Veacurilor. Angela a fost foarte bucuroasă pentru că a putut oferi acea carte unor politicieni importanţi din ţara ei. În decembrie 2011, a avut loc o altă întâlnire importantă, cu 100 de primari, iar soţul Angelei a invitat-o să participe cu un stand de carte. Angela, cu ochii sclipind de bucurie şi cu un zâmbet cald, le spunea bun venit domnilor şi îi invita să vadă acele cărţi valoroase.

Mulţi dintre primari au fost interesaţi de Viaţa lui Iisus, Tragedia Veacurilor şi Istoria mântuirii. O persoană a cumpărat ediţia în cinci volume a setului Conflictul veacurilor. A mai cumpărat şi câteva cărţi de sănătate.

La începutul anului 2012, Angela a observat nişte icoane în maşina soţului ei. Le primise de la un preot şi voia să le dea în dar. Ea i-a spus:

– De ce nu le dai colegilor şi altor oficiali Tragedia Veacurilor? Este o carte foarte importantă!

El a fost de acord şi i-a răspuns:

– Am început să o citesc de mai multe ori, dar anul acesta vreau să o citesc pe toată.

Dumnezeu să o binecuvânteze pe Angela şi pe toţi evangheliştii cu literatură curajoşi, cărora nu le e teamă şi nici ruşine să ia poziţie pentru Stăpânul lor în faţa oricui, sărac sau bogat, educat sau om simplu.

Sînziana Constantin, România

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video