„Voi plăti pentru Biblie”

Fă ca bunătatea Ta să-mi fie mângâiere, cum ai făgăduit robului Tău! (Psalmii 119:76)

Lucram cu John Sheermeijer în Frankston, când o doamnă de vârstă mijlocie, foarte luminoasă la faţă şi isteaţă, Violet, ne-a invitat înăuntru. Violet ni l-a prezentat pe soţul ei, Paul. Ne-au povestit despre pasiunea lor pentru călătorii şi despre numeroasele ţări din lume pe care le vizitaseră, iar după o vreme ne-au spus şi despre problemele de sănătate care îi îngrijorau. Violet suferea de cancer şi cu doar trei săptămâni înainte le murise băiatul, tot bolnav de cancer. Şi, pentru ca durerea lor să fie şi mai mare, şi fiica lor suferea de cancer şi slăbise foarte mult, ajungând să cântărească mai puţin de 40 de kilograme. În ciuda problemelor de sănătate, Violet şi Paul aveau planificată o călătorie în Maroc, probabil ultima lor călătorie în afara ţării.

După ce s-au uitat peste câteva cărţi, Violet a fost interesată în mod special de Family Medical Care, Medicinal plants şi Biblia pentru familie. Lui Paul i-au plăcut toate cărţile, mai puţin Biblia. Violet a insistat: „Voi plăti eu pentru Biblie. Chiar vreau să o am.” Am simţit că în sufletul lui se dădea o luptă spirituală. Diavolul şi îngerii lui nu voiau ca Biblia să rămână în acel cămin. Apoi am schimbat subiectul şi am vorbit despre alte cărţi, permiţându-l astfel lui Dumnezeu să lucreze în inima lui Paul, în timp ce noi ne rugam în tăcere.

După o vreme, am condus uşor discuţia înapoi la cărţi. L-am lăudat pe Dumnezeu atunci când Paul a fost de acord să cumpere şi Biblia. Ne aşteptam să plătească doar cele două cărţi medicale şi să o lase pe Violet să plătească Biblia. Dar am fost foarte fericiţi să vedem că el a plătit şi Biblia. Desigur, şi Violet a fost foarte încântată.

Înainte de a pleca, ne-am rugat împreună cu Violet şi Paul şi ştim că acele cărţi, împreună cu Biblia, vor vorbi pentru Dumnezeu şi vor fi o binecuvântare pentru ei.

Joe Paola, Australia

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video