Un apel telefonic divin

Urechile tale vor auzi după tine glasul care va zice: „Iată drumul, mergeţi pe el!” (Isaia 30:21)

După mulţi ani în care am lucrat ca profesoară, m-am hotărât să lucrez în colportaj cu normă întreagă. În noua mea slujbă, sunt binecuvântată să împărtăşesc zilnic Evanghelia prin cuvântul scris.

Era aproape de amiază, într-o zi însorită, când am simţit îndemnul să o sun pe directoarea Centrului Gospel Hall Early Childhood, care a exclamat: „Doamna Simon, de ieri am tot căutat numărul dumneavoastră ca să vă sun. Vă amintiţi de cărţile pe care mi le-aţi vândut în urmă cu ceva vreme? M-au ajutat mult la lecţiile despre valori personale pe care le predau copiilor!”

Apoi mi-a spus că în acea după-amiază urma să organizeze o întâlnire a Asociaţiei Părinte-Profesor şi m-a întrebat dacă aş putea să le prezint părinţilor câte ceva despre cărţile noastre cu privire la creşterea copiilor. Ea dorea ca părinţii să se implice şi să le citească copiilor mici şi totodată dorea ca ei să aibă cărţi de calitate pe care să le dea şi celor mai mari. Am asigurat-o că îmi face plăcere să o ajut.

Renunţând la alte planuri, am participat la întâlnire. Înainte să mă prezinte, ea a vorbit despre beneficiile pe care cărţile noastre le aduceau şi i-a încurajat pe părinţi să folosească această ocazie. După ce am încheiat prezentarea cărţilor, una din mame a spus că ea şi sora ei se întrebau de unde puteau face rost de acele cărţi. Acestea îşi aminteau că şi părinţii lor le citiseră acele cărţi şi îşi aduceau aminte de morala din povestioare, care le-a ajutat să devină nişte adulţi echilibraţi. Ea, la fel ca şi alţii, a fost bucuroasă să comande The Bedtime Stories şi The Devotional Book for Preschoolers („Devoţional pentru preşcolari”).

Aceste cărţi fac apel la inima delicată a copiilor şi îi învaţă să asculte de Legea lui Dumnezeu. Având această temelie, copiii sunt mult mai deschişi să asculte şi să umble pe calea Domnului. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Duhul Sfânt m-a condus să o sun pe directoare în acea zi. Este o bucurie să fii instrumentul Lui, oferindu-le părinţilor resurse de o valoare veşnică pentru copiii lor.

Emris Simon, Trinidad și Tobago

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video