Lucrarea din piaţă

Să se bucure şi să se veselească în Tine toţi cei ce Te caută! Cei ce iubesc mântuirea Ta să zică fără încetare: „Mărit să fie Domnul!” (Psalmii 40:16)

Howleedy Simeon, evanghelistă cu literatură în Honiara, a avut o expoziţie de carte în Piaţa Mamulele. Într-o zi, o femeie s-a apropiat de ea şi şi-a exprimat interesul faţă de cărţi. Howleedy i-a vândut mai multe cărţi, care mai târziu au condus-o la studii biblice.

Recent am primit următoarea scrisoare de la femeia care conducea studiile biblice:

„Dragă Joshua Labuvolo,

Ca membră a Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din Naha, mă bucur mult pentru lucrarea pe care o evanghelistă cu literatură, Howleedy Simeon, o face. Ea a făcut o lucrare uriaşă prin vânzarea de cărţi şi prin mărturia ei. Foarte mulţi oameni au fost atinşi şi binecuvântaţi prin aceasta. Eu sunt unul din acei oameni.

Într-o zi, Howleedy vindea cărţi în piaţa Mamulele. O femeie din Biserica Evanghelică South Sea a abordat-o. Acea femeie era directoarea uneia din şcolile din oraş. În timpul discuţiei lor, femeia s-a arătat interesată şi i s-au prezentat adevărurile Bibliei. Eu am avut privilegiul să ţin studii biblice cu acea femeie, care s-a şi botezat la sfârşitul studiilor.

Această femeie a continuat la rândul ei să împărtăşească cu alţii dragostea lui Isus şi alte şapte suflete au primit botezul, dintre care unul era pastorul fostei ei Biserici Evanghelice. (…) El a primit botezul la Maranatha Hall şi a promis să se întoarcă înapoi în satul său şi să împărtăşească Vestea bună cu membrii bisericii sale. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el speră să transforme fosta lui adunare într-o Biserică Adventistă de Ziua a Şaptea.

Toate acestea s-au întâmplat datorită lui Howeedy Simeon. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că o foloseşte pe această femeie pentru înaintarea lucrării Sale prin evanghelizarea cu literatură.
Alohea Alependava.”

Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru toţi colportorii noştri credincioşi. Fie că rezultatele lucrării lor pot fi văzute chiar acum, fie că nu, Duhul Sfânt va uda sămânţa semănată până când ea va înflori, aducând roade bune.

Joshua Labuvolo, Insulele Solomon

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video