Amintiri preţioase

„Evlavia este folositoare în orice privinţă, întrucât ea are făgăduinţa vieţii de acum şi a celei viitoare.” (1 Timotei 4:8)

Eram elev în acea zi de neuitat – ziua în care Etusko Nemoto, o evanghelistă cu literatură, ne-a vizitat. Era o doamnă foarte plăcută, cu o personalitate care te câştiga şi un comportament evlavios. În urma întâlnirii noastre cu ea, mama mea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului, pe care o citea în fiecare lună.

Câţiva ani mai târziu, fiind la liceu, am participat la câteva seminare biblice şi tabere organizate de biserică, la invitaţia doamnei Nemoto. Crescând şi maturizându-mă, dorinţa mea de a-L cunoaşte pe Dumnezeu şi de a studia Biblia a devenit tot mai mare. Aşa se face că Misao Fukumoto, un pastor adventist, ne-a vizitat şi ne-a invitat la biserică. Pentru mine, acela a fost punctul de început. După mai multe cotituri pe calea mea, în care am explorat alte religii, în cele din urmă am ajuns să fac parte din Biserica Adventistă şi să fiu implicat activ în viaţa bisericii, datorită încurajărilor pastorului.

Când mă gândesc la prima vizită a doamnei Nemoto, am un simţământ puternic de apreciere faţă de ea şi faţă de munca de evanghelist cu literatură. Vizitele repetate şi interesul ei plin de afecţiune pentru mama mea şi pentru mine îmi aduc în minte amintiri preţioase. Acest lucru m-a încurajat să mă alătur şi eu lucrării de evanghelizare prin literatură, după ce copiii mei au crescut. Acum fac şi eu parte din familia evangheliştilor cu literatură din Japonia şi mă simt bine lucrând pentru Dumnezeu, ca o expresie a dragostei mele pentru El.

Se spune că, atunci când un client cumpără cărţi şi le citeşte, amintirea acelui evanghelist cu literatură îi vine în minte chiar şi atunci când citeşte cartea. Acest lucru a fost foarte adevărat în cazul mamei şi al meu. Mă rog ca şi eu să pot fi o binecuvântare pentru alţii aici, în Japonia.

Yoko Hayashi, Japonia

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video