Ridică-te si străluceşte!

„Ferice de poporul care cunoaşte sunetul trâmbiţei, care umblă în lumina Feţei Tale, Doamne!” (Psalmii 89:15)

Dumnezeu a folosit mulţi studenţi în lucrarea de colportaj pentru a schimba vieţile oamenilor. În acelaşi timp, chiar şi vieţile acestora au fost schimbate prin programul MegaBook.

Într-o zi toridă, în oraşul Portervile, California, Sheela a vizitat-o pe Jane. Încercând să creeze o legătură între ele, Sheela a întrebat:

– La ce biserică mergi?

– Eu nu prea merg la biserică, dar mă gândeam să frecventez Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, i-a răspuns Jane.

– Chiar? a exclamat Sheela. Eu sunt adventistă de ziua a şaptea!

Acum era rândul lui Jane să fie surprinsă.

– Oau, frumos! Credeam că doar mormonii şi martorii lui lehova merg din uşă în uşă! a spus ea.
Sheela i-a arătat cărţile pe care le avea cu ea şi Jane a făcut o donaţie de 50 de dolari pentru cinci cărţi şi un DVD.

– Pur şi simplu nu îmi vine să cred că un adventist de ziua a şaptea a venit la uşa mea, a spus Jane. M-am rugat ca să vină cineva şi să vorbim de lucruri religioase. Chiar înainte de a deschide uşa, m-am uitat pe fereastră şi am văzut că faţa ta era luminată şi strălucea. Pari fericită şi asta m-a făcut să vreau ce ai tu. Ştiam că ceva e diferit la tine.

Apoi Sheela a întrebat-o pe Jane cum aflase de adventişti. Jane i-a răspuns că auzise de adventişti mai demult şi era curioasă. Apoi a adăugat:

– Citeam Biblia şi mi se părea mie că biserica voastră crede ceea ce este corect.

Sheela i-a oferit câteva studii biblice şi i-a spus lui Jane că ştie o familie de adventişti care locuiau în apropiere. După ce s-au rugat împreună, Sheela a plecat.

În acea seară, Sheela a împărtăşit experienţa ei cu Jane altor şapte studenţi din grupul ei. Liderul grupului a sugerat să meargă cu toţii la casa lui Jane pentru a-i cânta şi asta au şi făcut. Trei zile mai târziu, în Sabatul următor, Jane a venit la biserică, spunând că a fost uimită să vadă că tinerii pot fi atât de plini de viaţă şi înflăcăraţi pentru Domnul, cântând şi lucrând pentru El.

Heather Krick, Statele Unite ale America

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video