„Vă aşteptam!”

„Iată pe munţi picioarele solului care vesteşte pacea!” (Naum 1:15)

Dumnezeu se foloseşte de evangheliştii cu literatură pentru a schimba vieţile oamenilor. În acest proces, propriile vieţi sunt schimbate.

În Salinas, California, Raeann a fost surprinsă să fie primită cu un zâmbet şi cu următoarele cuvinte:

– Aţi ajuns! Femeia care a răspuns, Josie, a continuat: Sunteţi studenţi, nu-i aşa?

În acel moment a venit şi soţul ei acasă, iar Josie a început să fluture din mâini cu putere.

– Au ajuns studenţii, au ajuns studenţii!

Pe când ieşea din maşină, soţul lui Josie a exclamat:

– Vă aşteptam!

Raeann a rămas stupefiată.

– Vă aşteptăm de mai bine de un an. Ce cărţi mai aveţi pe care noi nu le avem, a întrebat Josie?

Apoi am aflat povestea: în urmă cu patru ani, un evanghelist cu literatură a bătut la uşa lui Josie, dar ea l-a respins. Anul următor, a respins un alt student. În al treilea an, a cumpărat DVD-ul lui Doug Batchelor, Evenimentele finale, pe care l-a urmărit şi i-a plăcut foarte mult. În anul următor (2011), un alt student a bătut la uşa ei, iar Josie a cumpărat Tragedia Veacurilor pentru soţul ei. În ianuarie 2012, a citit cartea de două ori şi acum o citea pentru a treia oară.

– De ce nu vin studenţii o dată la şase luni, în loc să vină doar o dată pe an? a întrebat soţul doamnei.

Acest cuplu a ales şase cărţi de la Raeann şi a făcut o donaţie de 100 de dolari. Raeann le-a spus unde se află biserica adventistă locală şi i-a invitat să vină în vizită.

Chiar în Sabatul următor, Josie a venit la biserică. După serviciul divin, cincisprezece studenţi s-au adunat în jurul ei, iar ea le-a spus: „Să nu vă opriţi niciodată din ceea ce faceţi. Pe un student l-am respins doi ani la rând… Recent, am vorbit cu pastorul meu despre Sabat şi acesta m-a rugat să plec. Biblia este acum mai vie pentru mine decât oricând.”

În timp ce studenţii colportori erau adunaţi în jurul lui Josie, pastorul s-a rugat pentru ea. La final, ea plângea. „Aşa va fi în cer”, a spus ea.

Heather Krick, Statele Unite ale Americii

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video