Mesajul îi tot ieşea în cale

 

Legea Domnului este desăvârşită şi înviorează sufletul. (Psalmii 19:7)

Janette Frazier a ajuns într-o zi la magazinul ei din Madera, California, și a găsit o revistă în cutia poştală de la uşă. Revista se numea Legea libertății şi vorbea despre cele Zece Porunci. A acceptat adevărul despre Sabat și a comandat o altă revistă, O zi de aducere-aminte. După ce a primit-o şi a citit-o, a comandat încă zece exemplare pentru membrii familiei ei.

Totuşi Janette nu era sigură care era voia lui Dumnezeu pentru ea. S-a rugat ca, dacă va fi să continue cu păzirea Sabatului, Dumnezeu să îşi arate i redincioşia Lui. La scurtă vreme după aceea, în timp ce se afla în parcarea unui mail, un tânăr a venit la ea cu un pliant GLOW, numit O zi de aducere aminte. A fost foarte entuziasmată şi a întrebat dacă ar putea citi toate pliantele GLOW şi să le distribuie în magazinul ei.

Chiar dacă a simţit că Dumnezeu răspunsese rugăciunii ei şi îi dăduse o confirmare, ea s-a rugat ca El să îi vorbească încă o dată. Chiar în ziua următoare i-a venit răspunsul, care zăcea pe un coş de gunoi la intrarea în magazinul ei – era acelaşi pliant GLOW pe care îl primise cu o zi înainte – O zi de aducere aminte.

Luând pliantul, Janette a sunat la numărul de telefon de pe verso, s-a înscris la studiile biblice Amazing Facts şi a parcurs cele 14 studii în mai puţin de o săptămână. Timp de trei luni, Janette nu a mers la nicio biserică. Apoi a început să sune la sediul GLOW în fiecare săptămână. S-a împrietenit cu secretara de acolo, care a înscris-o la studii biblice pentru avansaţi. Câteva zile mai târziu, Janette citea cursul despre Spiritul Profetic, când şi-a dat seama că cele două cărţi îi erau cunoscute. Spre surprinderea ei, ea le-a găsit pe amândouă pe un raft din casa ei. Fratele ei mai mare, fost pastor adventist, îi dăduse Calea către Hristos şi Viaţa lui Iisus pe când avea 18 ani. Acum, 28 de ani mai târziu, a început să le citească.

Recent, în perioada Crăciunului, Janette a devenit membră a Bisericii Adventiste. Ea a mărturisit că ceea ce a impresionat-o cel mai mult a fost faptul că Dumnezeu a folosit literatura pentru a-i confirma că El este la cârma vieţii ei.

Lisa Manzanares, Statele Unite ale Americii

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor