Însetaţi după adevăr

Scoală-te, luminează-te! Căci lumina ta vine, şi slava Domnului răsare peste tine. (Isaia 60:1)

Locuiesc în Belgrad, capitala Serbiei. Împreună cu soţia mea conduc o companie privată. Verile mi le petrec însă lucrând ca evanghelist cu literatură în ţara vecină, Muntenegru.

Dintre numeroasele întâlniri minunate şi inspiraţionale pe care le-am avut pe coasta Mării Adriatice, una iese în evidenţă în mod special.

În timp ce vindeam cărţi într-unul din oraşele de coastă, am hotărât să intru în grădina unui hotel frumos şi să le ofer cărţi oamenilor care se relaxau acolo. Un domn a aruncat o privire peste cărţile mele şi apoi le-a arătat soţiei şi celor doi copii. Le-am arătat câteva cărţi despre noua ordine mondială şi alte evenimente sociale şi politice actuale din perspectivă biblică, precum Tragedia veacurilor.

Familia a manifestat un foarte mare interes pentru adevărurile biblice, spunând că au avut câteva discuţii în cercul familiei despre aceste subiecte. Am avut o conversaţie foarte frumoasă, iar ei au insistat să ne întâlnim din nou, spunându-mi că în cercul lor social şi de afaceri nu au ocazia să vorbească despre lucrurile pe care tocmai le discutaserăm. La recomandarea mea, au cumpărat câteva cărţi. Înainte de a ne despărţi, am aflat că domnul cu care vorbisem era proprietarul hotelului.

Următoarea dată când l-am vizitat, am fost întâmpinat cu entuziasm şi m-a prezentat unor oaspeţi şi angajaţi ai hotelului. Cu toţii s-au alăturat discuţiei noastre şi au cumpărat cărţi. În acea vizită am aflat că familia respectivă era din Belgrad. Păreau deschişi să afle mai multe despre Biblie, aşa că i-am invitat la nişte seminare publice de evanghelizare.

Sunt nerăbdător să văd cum va continua să lucreze Dumnezeu cu această familie. Mă rog ca ei să continue căutarea lor sinceră după adevărurile Bibliei.

Nikica Nikovic, Serbia (lucrează în Muntenegru)

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor