„Am aşteptat multă vreme”

Te lăudăm, Dumnezeule, Te lăudăm; noi, care chemăm Numele Tău, vestim minunile Tale! (Psalmii 75:1)

Moea, evanghelistă cu literatură, şi cu mine am întâlnit-o pe Mareva într-o o dimineaţă, pe când vizitam sediul Bisericii Sanito, o altă biserică din Papeete, Tahiti. Mareva lucra ca bibliotecară şi era responsabilă de achiziţionarea de cărţi pentru biblioteca bisericii.

Când i-am prezentat seria de cărţi Sammy şi cartea My Bible Friends („Prietenii mei din Biblie”), faţa lui Mareva s-a luminat de un zâmbet, iar când a văzut cartea Great Stories for Kids („Povestiri uimitoare pentru copii”), a început să o răsfoiască. Apoi a chemat un bărbat din alt birou şi ni l-a prezentat ca fiind soţul ei.

După ce au discutat între ei, au hotărât să cumpere întregul set:

– Pastorii noştri vor folosi povestirile din acest set pentru a le ilustra copiilor predica de duminica, iar profesorii le vor folosi la clasele de studiu biblic pentru copii.

Încurajate fiind de ce ne spusese şi hotărâte să ducem până la capăt prezentarea, i-am arătat şi volumul de 10 cărţi The Bible Stories şi le-a cumpărat şi pe acelea. Apoi, de îndată ce s-a hotărât ce să cumpere, a scos carnetul de cecuri şi a plătit cărţile.

În cariera mea de evanghelist cu literatură, aceasta era prima dată când am întâlnit pe cineva care, în 15 minute, să cumpere şi să plătească o sumă mai mare de 1.100 de dolari.

În timp ce ne pregăteam să ieşim din birou, Mareva a spus ceva care ne-a atins inimile.

– Am aşteptat astfel de cărţi de multă vreme. Astăzi voi le-aţi adus pe toate. Vă mulţumesc.

Am înălţat în taină o rugăciune de mulţumire Stăpânului nostru, care este întotdeauna acolo pentru a ne da succes.

De atunci am auzit că Mareva a fost aleasă preşedintă a confesiunii ei peste toate teritoriile franceze, fiind prima femeie într-o astfel de poziţie. Prin harul lui Dumnezeu, am vrea să îi mai facem o vizită şi să îi prezentăm şi mai multe cărţi pentru pastorii şi enoriaşii ei.

Delphine Harris, Tahiti

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor