Egyéni, személyes tanúskodás

„Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”
(Ján 3,16)

„Akik azt állítják, hogy szeretik Istent, miért nem igyekeznek felvilágosítani szomszédaikat, ismerőseiket, hogy ők is részesedhessenek az üdvösségben? Így megmenthetnénk az életüket. Krisztus szégyenletes, kínos halálra adta magát, hogy lelke gyötrelmével megmentse a pusztulókat. Krisztus képes, Krisztus akarja, Krisztus vágyódik megmenteni mindazokat, akik Hozzá jönnek! Szóljatok a veszélyben forgó emberekhez, és vegyétek rá őket, hogy emeljék tekintetüket a kereszten haldokló Jézusra. Azért halt meg, hogy lehetővé tegye számunkra a bűnbocsánatot. Szóljatok a bűnösökhöz Krisztus gyengéd, szánakozó szeretetével. Vegyük ezt nagyon komolyan; ne hallatsszon egyetlen durva, hangos szó sem azok ajkáról, akik igyekeznek rábeszélni az embereket arra, hogy tekintsenek fel és éljenek.” (BizonyságtételekVI., 66–67. o.)

Ellen White
Ellen White
A "Maranatha" áhítatos könyv 1976-ben jelent meg először a White Estate gondozásában, majd 2005-ben érte el a magyar olvasóközösséget Egervári Dezső fordításában. A könyv Ellen G. White ihletett írásaiból válógatva, a Krisztus viszajövetele utáni hő vágyat mutatja be, hasznos tanácsokkal és figyelmeztetésekkel összekötve.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor