Făgăduința pentru azi – 9 martie

„Domnul a abătut de la tine pedepsele tale (…) nu trebuie să te mai temi de nicio nenorocire!” – Ţefania 3:15

Căpşunile nu sunt numai extraordinar de bune, ci şi folositoare. Pentru a îndepărta tartrul de pe dinţi, se storc nişte căpşuni, iar picăturile vor fi la rândul lor aplicate pe peria de dinţi. Se spală foarte bine dinţii, iar după câteva şedinţe se vor vedea „minunile”.

Ceva ce pare a fi bun doar în dulceață sau compot devine foarte folositor dacă ştii câte ceva despre proprietățile sale ascunse.

Cât de mult ar fi dispuşi oamenii să plătească pentru o soluție care să curețe petele de pe haine, de pe mobilă şi, mai ales, de pe reputație? Numele noastre sunt foarte uşor de întinat. Orice eşec sau păcat lasă urme importante în adâncul ființei noastre. O pată rămasă în urma unei greşeli aduce cu sine şi sentimentul că nimic şi nimeni nu va putea să o mai şteargă vreodată. În ciuda tuturor încercărilor, soluția miraculoasă nu există decât în domeniul obiectelor neînsuflețite. Când vorbim despre sufletul nostru, singura soluție eficientă este sângele Mântuitorului. Vino astăzi la izvorul de ispăşire de la cruce.

Provocare

Ia o carte de experimente ştiințifice şi testează o soluție de curățare sau încearcă restaurarea unor obiecte mai vechi.

Daniel Chirileanu
Daniel Chirileanu
Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video