Liberi în Dumnezeu

Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului

Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu-i opriţi! (Luca 18:16)

Întreaga lume le dedică o zi din an copiilor şi îşi aminteşte de drepturile de care fiecare copilaş trebuie să se bucure. Dar fac lucrul acesta o singură dată pe an: doar 24 de ore. Dumnezeu îşi dedică fiecare secundă tuturor copiilor Lui şi este gata să le ofere tot ceea ce este mai bun pentru ei. Aşadar, să ne bucurăm de libertatea pe care o avem în Tatăl nostru minunat!

Copilăria este locul în care eşti liber de griji, de tristeţi şi de lipsuri. Este locul visării şi al trăirii visurilor. Este locul din care doreşti să nu mai pleci.

20 noiembrie 1959. Este adoptată de către ONU Declaraţia Drepturilor Copilului, declaraţie prin care lumea le-a promis copiilor viaţă, protecţie, posibilitatea de a învăţa, de a creşte frumos şi de a-şi atinge potenţialul maxim.

Cu toate promisiunile făcute, există totuşi copii care nu se bucură de aceste drepturi. Există copii care nu au libertatea de a-şi dezvolta o minte sănătoasă şi un caracter nobil, nu au libertatea de a se face auziţi şi nu se bucură de siguranţă.

Adelaida Elisabeta Zanfir, Cluj-Napoca

366like
366like
„366 like” se referă în fiecare zi la o personalitate (om de valoare) care s-a născut la acea dată sau un eveniment important pentru omenire care s-a întâmplat în ziua respectivă, biografia personalităţii alese sau conținutul evenimentului respectiv; în urma acestui demers se extrage o lecție de viață, un secret pentru succes pornind de la acea (acel) persoană (eveniment).Pe lângă aceasta, se face referire la un text din Biblie pentru ziua respectivă, care se potrivește cu lecția propusă. În acest fel, fiecare zi înseamnă un like (îmi place) oferit unei persoane, dar și dorința de a fi “like” (ca și) acea persoană.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video