Refugiul

Ion Dolănescu – cântăreţ

Este vremea să căutaţi pe Domnul, ca să vină fi să vă plouă mântuire. (Osea 10:12)

Atunci când dezgustul faţă de lumea aceasta pune stăpânire pe inima ta, mergi şi spune-i toate problemele Tatălui ceresc, iar El nu te va dezamăgi niciodată. El este singurul refugiu în care sufletul tău îşi poate găsi liniştea.

Chiar dacă suntem persoane faimoase sau nu, în sufletul fiecăruia dintre noi există nevoia după ceva mai frumos şi deosebit, după acele trăiri sufleteşti pe care lumea aceasta nu le poate oferi.

Ion Dolănescu s-a născut la Perşinari (judeţul Dâmboviţa) şi a fost un cântăreţ român de muzică populară, precum şi deputat în legislatura 2000-2004.

Acesta a avut un mare succes pe plan profesional, devenind un cântăreţ faimos, după ce a debutat la vârsta de numai 18 ani. în ciuda vieţii pe care a avut-o, el nu şi-a găsit împlinirea sufletească. A fost căsătorit mai întâi cu Iustina Băluţeanu, apoi cu Maria Ciobanu, iar mai târziu a avut un copil cu Margarita Valenciano.

În ciuda sucesului pe care l-a avut şi a averilor strânse, artistul acesta, care nu avea grija zilei de mâine, a ajuns ca, la începutul anului 2006, să se declare dezamăgit de cele lumeşti, spunând că va renunţa la toate lucrurile efemere pentru a-şi închina viaţa lui Dumnezeu.

Ionela Burtilă, LTA, Craiova

366like
366like
„366 like” se referă în fiecare zi la o personalitate (om de valoare) care s-a născut la acea dată sau un eveniment important pentru omenire care s-a întâmplat în ziua respectivă, biografia personalităţii alese sau conținutul evenimentului respectiv; în urma acestui demers se extrage o lecție de viață, un secret pentru succes pornind de la acea (acel) persoană (eveniment).Pe lângă aceasta, se face referire la un text din Biblie pentru ziua respectivă, care se potrivește cu lecția propusă. În acest fel, fiecare zi înseamnă un like (îmi place) oferit unei persoane, dar și dorința de a fi “like” (ca și) acea persoană.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor