Ana Aslan

Femeia care a arătat lumii că bătrâneţea se tratează

Dimpotrivă, fiţi buni unii cu alţii, miloşi şi iertaţi-vă unul pe altul, cum v-a iertat şi Dumnezeu pe voi în Hristos. (Efeseni 4:32)

Poate că pentru unii numele Anei Aslan nu are importanţă, însă, pentru mulţi, medicamentul ei a fost soluţia salvatoare. În acelaşi fel, faptele noastre bune pot avea un mare impact asupra unora, în timp ce pentru alţii nu vor conta deloc. Chiar dacă nu vom reuşi niciodată să îi mulţumim pe toţi, trebuie să fim motivaţi de dragostea necondiţionată a lui Dumnezeu pentru noi.

Nu ştiu cât de multe ai auzit despre Ana Aslan, însă cu siguranţă ai auzit de Gerovital sau de Aslavital, mai ales dacă eşti fată sau îţi plac produsele cosmetice. Ana Aslan a inventat Gerovital H3 — medicamentul-minune care tratează afecţiuni specifice vârstei a treia.

Ana s-a născut în data de 1 ianuarie 1897 la Brăila, într-o familie cu preocupări intelectuale. încă din adolescenţă, tânăra şi-a dorit să fie pilot şi chiar a zburat cu un mic avion. Ulterior, a decis să devină medic, iar pentru asta a făcut chiar şi greva foamei ca să-şi convingă mama.

În anul 1949, după terminarea facultăţii, devine şefa Secţiei de fiziologie a Institutului de Endocrinologie din Bucureşti. A început să studieze efectele viitorului medicament, Gerovital H3, care avea să fie lansat în 1952. Efectele au fost uimitoare. Mii de persoane care au folosit medicamentul au constatat că procesul de îmbătrânire încetinise cu aproximativ 40 %. Printre personalităţile care au beneficiat de acest tratament au fost: Charlie Chaplin, Charles de Gaulle şi Pablo Picasso, în 1980, Ana Aslan a inventat un alt produs geriatrie, Aslavital, util în lupta împotriva afecţiunilor cardiace şi cerebrale, dar şi pentru tratarea pierderii memoriei.

Adriana Zadoroşnic, Craiova

366like
366like
„366 like” se referă în fiecare zi la o personalitate (om de valoare) care s-a născut la acea dată sau un eveniment important pentru omenire care s-a întâmplat în ziua respectivă, biografia personalităţii alese sau conținutul evenimentului respectiv; în urma acestui demers se extrage o lecție de viață, un secret pentru succes pornind de la acea (acel) persoană (eveniment).Pe lângă aceasta, se face referire la un text din Biblie pentru ziua respectivă, care se potrivește cu lecția propusă. În acest fel, fiecare zi înseamnă un like (îmi place) oferit unei persoane, dar și dorința de a fi “like” (ca și) acea persoană.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor