MIRACOL PE MUNTE

Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale.
Psalmii 91:11

Am trăit multe miracole în viața mea, dar cel mai clar a avut loc în timp ce făceam o excursie cu snowmobilul cu prietenii pe Muntele Shasta, California, Statele Unite. Am condus de-a lungul liniei electrice pe munte, deoarece copacii fuseseră curățați și a fost o plimbare minunată. Fiica noastră de trei ani a mers cu mine pe snowmobil și ne-am simțit minunat. Pe măsură ce urcam mai sus pe munte, traseul devenea mai complicat, așa că l-am rugat pe soțul meu să o ia pe snowmobilul său.

Când am ajuns în vârful uneia dintre multele coline de pe munte, zăpada s-a împrăștiat sub snowmobilul meu și am zburat direct de pe munte, prin aer! M-am ținut de snowmobil cu ambele mâini. Corpul meu nici măcar nu mai atingea scaunul, iar picioarele îmi zburau în spate. Am aterizat pentru scurt timp la următorul nivel al muntelui și am zburat de pe acel terasament, având aer, până când am ajuns la următorul terasament. Îmi amintesc că nu m-am simțit speriată. Singurul gând pe care l-am avut a fost: Așa trebuie să te simți când mori.

În drum spre următoarea cornișă, am văzut un copac uriaș care se profila în fața mea și mă îndreptam direct spre el! Apoi, am simțit că cineva îmi împinge umărul stâng și am zburat de pe snowmobil într-o parte, aterizând în zăpada moale. Snowmobilul, acum gol, s-a izbit puternic de copac. Eram uimită și am rămas nemișcată, gândindu-mă la ceea ce abia se întâmplase, reluând totul în mintea mea oarecum amețită.

Unul dintre prietenii noștri, care se afla în vârful de unde am zburat de pe munte, a fost martor la tot ce s-a întâmplat. L-am auzit plângând pentru că era sigur că am murit. Am strigat la el că sunt bine, iar el mi-a spus să nu mă mișc. El este chirurg ortoped și a coborât muntele cât a putut de repede ca să mă consulte. În mod miraculos, eram bine, cu excepția umărului stâng, care mi-a amintit de locul în care îngerul meu păzitor m-a împins de pe snowmobil și mi-a salvat viața.

Sunt recunoscătoare că soțul meu a avut-o pe fiica mea pe snowmobilul său. Știam că Dumnezeu a salvat-o și pe ea. Un dublu miracol!

autor: Dixie Lysinger

El mă știe pe nume
El mă știe pe nume
Cea mai mare dorință a noastră, femeile, este aceea de a ști că suntem văzute, cunoscute și iubite. Văzute dintre milioane, văzute dincolo de straturi și etichete. Văzute, cunoscute și iubite de Cel care ne-a dat formă în pântecele mamei noastre - de Cel care ne știe pe nume. Cea mai mare dorință a inimii Lui este ca noi să Îl căutăm, să Îl urmăm și să Îl ascultăm. Ascultați-L cu o profundă încredere! În paginile acestei cărți, vei găsi un loc liniștit în care să vă retrageți ți să vă închinați Lui. În liniște, ascultați-L șoptindu-vă numele. Sunteți văzute, cunoscute și iubite - de El!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor