RUGĂCIUNEA MEA

Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, să vă uitaţi în sus şi să vă ridicaţi capetele, pentru că izbăvirea voastră se apropie.
Luca 21:28

Dragă Tată, cât de dulce este numele Tău pentru urechile mele. M-ai adus până la ora aceasta a unei noi zile. M-ai trezit cu mintea întreagă, în stare să leg cuvinte pentru a-mi exprima recunoștința și aprecierea pentru cât de adâncă este dragostea Ta pentru mine. Tu ești Creatorul și Călăuzitorul meu. Astăzi, ajută-mă să fiu gata să accept Duhul Tău cel Sfânt. Doamne, Îți mulțumesc că Tu ești la cârma întregii mele existențe.

Acum, când vin înaintea tronului Tău, Te rog, iartă-mi păcatele. Cu umilință Îți cer putere, ajutor și un cântec în inimă pentru a trece prin ziua aceasta și prin zilele care vor veni, după voia Ta. Indiferent de ce îngrijorări și dorințe ar avea copiii și nepoții mei, ajută-i să înțeleagă drumul acesta pe care ne aflăm – că trăim în timpuri nemaiîntâlnite și că schimbările se întâmplă rapid. Doamne, știu că acum suntem în timpul de probă și Îți cer ajutorul pentru a spune și familiei mele ce trebuie să facem ca să fim pregătiți. Doamne, înțeleg că întâi vine timpul de probă, apoi, judecata din partea Dumnezeului Preaînalt. Ca slujitoare a Ta, ajută‑mă să fac tot ceea ce pot pentru a atrage atenția asupra seriozității războiului care se dă între bine și rău și care ne bombardează. Fie ca să fim pregătiți cu toții să Te întâlnim în pace.

Doamne, o altă ocazie apare astăzi pentru a aprofunda relația cu Tine. Umple-mă cu înțelegerea pe care Tu dorești să o am cu privire la scopul meu pe pământ. Tu ești un Dumnezeu puternic și nu pot exprima în cuvinte recunoștința mea profundă și dependența față de Tine. Orice ar apărea pe calea mea, îmi doresc să Îți aducă slavă în toate aspectele. Tată, îmi doresc doar să fac voia Ta.

Când ne apropiem de un viitor necunoscut, Doamne, vino lângă noi și ajută‑ne să înțelegem că timpul se scurtează cu fiecare zi și că venirea Fiului Tău este aproape. Tulburările sociale, pandemiile globale și alte calamități mărturisesc zilnic despre Cuvântul Tău.

Tată, fie binecuvântat numele lui Isus care ne avertizează de dezastrele care vor veni și ne dă speranță prin făgăduințele și mântuirea lui Isus Hristos. Amin!

autor: Debra Slack

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video