O PLAJĂ FĂRĂ MARGINI

Noi am cunoscut dragostea Lui prin aceea că El Şi-a dat viaţa pentru noi; şi noi deci trebuie să ne dăm viaţa pentru fraţi.
1 Ioan 3:16

Anul acesta împreună cu sora mea geamănă, Kathy, vom avea o aniversare specială în luna iunie. Am locuit la distanță de multe state și rar am putut să ne petrecem ziua de naștere împreună. Ne-am hotărât ca ziua în care vom împlini șaizeci de ani să o petrecem împreună. Am plănuit o excursie la malul mării. Kathy și familia ei mergeau acolo în fiecare vară, însă pentru mine locul era nou. Am aterizat pe Aeroportul „Charlotte” de unde m-a luat Kathy. Am mers apoi împreună către Sunset Beach, Carolina de Nord.

Eu fiind din Nebraska, unde nu există ieșire la ocean, mi se pare că plaja este un loc magic și maiestuos. Am ieșit dimineața devreme să ne plimbăm pe plaja de la malul oceanului, care era pustie la acea oră. Țărmul părea fără sfârșit, în timp ce priveam spre orizont. Eram uimită de casele mari construite atât de aproape de marginea apei. Eram aproape de Rezervația Bird Island din Carolina de Nord. Imaginea sutelor de pelicani pe marginea apei, gustul de apă sărată, sunetul și puterea valurilor și nisipul de la picioare mă ridicau către noi înălțimi. Am mers kilometri întregi în acea zi, cântând imnuri și absorbind gloria creației lui Dumnezeu. Pe drum, am găsit o căsuță poștală singuratică pe care scria „Suflete-pereche”. Înăuntru era un caiet unde am lăsat un mesaj de apreciere pentru cei care vor ajunge după noi pe traseu.

Unul dintre scriitorii mei preferați spune: „Contemplându-L pe Hristos, noi zăbovim pe țărmul unei iubiri de nemăsurat. Ne străduim să vorbim despre această iubire, dar cuvintele ne lipsesc.” În timp ce mă plimbam pe malul mării, m-am gândit la dragostea minunată a lui Dumnezeu și la mesajele pe care le-a lăsat pentru noi în Cuvântul Său. El a venit pe pământ pentru a umbla ca unul dintre noi. El Și-a sacrificat viața pentru noi. Acum slujește ca Avocat (Suflet-pereche) pe tărâmul ceresc. El pregătește locașuri pentru cei care Îl iubesc.

Adu-ți aminte astăzi că dragostea lui Dumnezeu ne poate reînnoi și înălța caracterele la fel cum și eu am fost inspirată și schimbată în acea zi mergând de-a lungul plajei.

autor: Karen M. Phillips

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor