AM PE CINEVA

Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi.
Ieremia 29:11

Am primit o notificare sub ușa de la intrare care spunea că trebuie să trimit permisul de conducere, asigurarea mașinii și certificatul de înmatriculare la Biroul de administrație al apartamentului meu. De ce? Era necesar pentru a schimba cipurile din mașinile noastre, care ne permit să intrăm în parcare. Mi-am luat actele imediat și am mers la birou. Doamna de la Administrație mi-a respins permisul, pentru că nu avea adresa clădirii. I-am amintit că era valabil până în 2022 și noi eram încă în martie 2021. Ea a insistat că era obligatoriu să îmi scot un permis nou cu noua adresă la o lună după ce m-am mutat. Mi-a dat câteva zile pentru a-mi face un permis nou, altfel mașina mea nu va putea intra în parcare și putea fi ridicată dacă o parcam acolo.

La Biroul de permise mi s-a spus să aplic online. Din păcate, unii dintre noi au probleme cu tehnologia și de pe website am fost direcționată către un alt Birou de permise. Din nou mi s-a spus să îmi rezolv problema online. Un du-te-vino. Nu-i așa? Dezamăgită, cu lacrimi și rugăciuni, am sunat-o pe fiica noastră, Abby, care locuiește într-un alt stat. În câteva minute, același website mi-a trimis un permis temporar pe care să îl printez, să îl semnez și să îl adaug celui vechi în timp ce așteptam ca noul permis să îmi fie trimis prin poștă. Așa că m-am grăbit către Biroul de administrație, însă am realizat că proiectul cu noile cipuri se finalizase. Ce puteam face? Să parchez pe marginea străzii? Chiar așa?

Dar la fel cum spune mesajul acestei zile: „Am pe Cineva”, așa este; și El Se îngrijește de mine. Niciodată nu Se oprește.

Prieteni, am sunat administratorul responsabil de clădire, iar el mi-a explicat: „Mașina ta poate să intre în parcare pentru că administrația va stabili o nouă dată pentru cei care nu au primit noul cip.” Incredibil!

Așa lucrează El. Are propriile căi și întotdeauna ne va sprijini. El are cele mai bune planuri pentru fiecare copil al Său. El ne cunoaște vocile și aude atunci când Îl chemăm. El a spus: „Eu sunt Păstorul cel bun. Eu Îmi cunosc oile Mele, şi ele Mă cunosc pe Mine” (Ioan 10:14). Tu Îl cunoști?

autor: Mable Kwei

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor