ÎNTÂLNIREA LUI RUTH DIN BISERICĂ

Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El  şi-i scapă din primejdie.
Psalmii 34:7

Era o dimineață frumoasă de duminică în care Ruth Bixby se oferise să facă curățenie în micuța ei biserică din sudul statului Maryland. Făcea singură curățenie la biserică în acea zi. Când a intrat, totul arăta plin de pace, și ea a fost inspirată să mediteze și să citească Cuvântul lui Dumnezeu înainte de a începe curățenia. A mers afară la mașină pentru a-și lua ochelarii de citit, s-a întors în biserică și s-a așezat pe ultimul rând, ca să citească din Biblie. A citit o vreme și apoi a început să se roage. Chiar atunci a auzit niște sunete de podea care scârțâie. S-a oprit din rugăciune și a ascultat, gândindu-se că poate vine cineva înăuntru, dar nu a venit nimeni; însă scârțâitul a continuat. 

Dintr-un anumit motiv, nu i-a fost teamă și a simțit că este un spirit rău. Fără frică a ordonat cu vocea puternică: „Pleacă din casa lui Dumnezeu. Nu ai niciun drept să fii aici. Nu mă deranja. Ieși din casa lui Dumnezeu imediat.” A repetat acest lucru de mai multe ori și, până la urmă, zgomotul s-a oprit și s-a așternut liniștea.

Ruth s-a dus repede să verifice dacă totul era încuiat și să se asigure că nu se afla nimeni prin preajmă. Apoi a început să facă curățenie în biserică singură și fără nicio teamă. Simțea că prezența lui Dumnezeu este cu ea și știa că îngerii Săi vegheau asupra ei.

Dumnezeu i-a dat puterea și curajul să facă curățenie în biserică în acea zi. A mers acasă bucuroasă, știind că prezența și ajutorul lui Dumnezeu fuseseră cu ea în acea dimineață.

Chiar dacă această experiență a tulburat-o, ea a știut că Dumnezeu era real și că veghea asupra ei și a simțit asigurarea că Dumnezeu Se îngrijea de ea în fiecare aspect. Această experiență i-a întărit mult credința în Dumnezeu.

Și noi putem avea aceeași siguranță, în orice împrejurare, atunci când ne predăm cu credință și ne punem încrederea în Dumnezeu!

autor: Stella Thomas

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor