LĂSAT ÎN URMĂ, DAR NU UITAT

Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.
Evrei 13:5

Pe vremea când eram asistentă pentru Forțele Aeriene ale Statelor Unite, a trebuit să merg la o altă bază pentru instruire. Această instruire îmi cerea să fiu departe de familia mea timp de o lună. Într-un weekend, când am venit în permisie acasă, soțul meu și cei doi fii au decis să mă însoțească la întoarcere pentru a putea petrece noaptea împreună. Am decis să mergem cu două mașini. Soțul meu l-a luat pe fiul mai mare în mașină cu el, iar eu îl aveam pe cel mai mic, Michael.

Dintr-un motiv necunoscut, am uitat să lăsăm mâncare și apă în plus pentru câinele nostru, înainte să ne urcăm în mașină. Știind lucrul acesta, Michael a coborât din mașină și s-a dus în spatele casei pentru a face treburile acestea. Între timp, am văzut că soțul meu pleacă.

Hmm, Michael trebuie să fi urcat în mașina soțului meu, m-am gândit. Am plecat și eu după soțul meu, fără să îmi dau seama că Michael încă era în curtea din spatele casei.

După douăzeci de minute de mers pe autostradă, am văzut mașina soțului meu. Însă în mașină mai vedeam doar capul unei alte persoane – nu două! În acel moment, am realizat că îl uitasem acasă pe fiul meu!

Michael avea doar zece ani. Abia puteam respira când mi-l imaginam singur acasă. Rapid am întors mașina și m-am grăbit spre casă. Soțul meu m-a urmat. Cred că am ajuns acasă în zece minute, mult mai puțin decât ar fi trebuit să îmi ia să mă întorc.

Michael stătea pe terasa din fața casei plângând. „Mama”, suspina, „am alergat în urma mașinii, dar nu te-ai oprit. Nu credeam că te vei mai întoarce.” L-am îmbrățișat, încercând să îmi alin copilul îndurerat.

Știi că printre noi se află un dușman numit Satana, care vrea să credem că Tatăl nostru ceresc ne-a lăsat singuri pe acest pământ și nu se va mai întoarce niciodată. Asta nu este adevărat. Așa că astăzi te încurajez să crezi că Dumnezeu ne iubește! Făgăduința Lui pentru noi este: „Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce” (Ioan 14:3).

Cerul întreg așteaptă și se pregătește pentru momentul în care Fiul, Isus Hristos, Își va aduce acasă copiii!

autor: Ann Hickman Smith

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video