CEA MAI BUNĂ ZI

Să ne bucurăm, să ne veselim şi să-I dăm slavă! Căci a venit nunta Mielului; soţia Lui s-a pregătit.
Apocalipsa 19:7

Profesorii nu au parte niciodată de vreun moment plictisitor la clasă. Când eram învățătoare la clasa întâi, una dintre elevele mele adorabile a declarat: „Astăzi este cea mai bună zi din viața mea!”

A spus asta pentru că avea voie să mănânce prânzul împreună cu colegii ei în clasă. Pentru ea, această mică bucurie urma să fie un lucru pe care și-l va aduce aminte pe tot parcursul vieții. Una dintre colegele mele mă ajuta să organizez acest prânz în clasă. Mai târziu, am vorbit despre eleva mea.

I-am spus colegei mele că eleva mea nu știa încă, dar, în viitor, urma să spună același lucru din nou cu mai multă însemnătate, pe măsură ce va crește și va trece prin evenimente în viață care îi vor părea a fi „cea mai bună zi”. Evenimente ca momentul în care se va îndrăgosti de un om minunat, când el o va cere în căsătorie și când va veni ziua nunții!

Când mi-am adus aminte, ani mai târziu, de acest moment plăcut, Dumnezeu m-a inspirat cu o lecție spirituală: cea mai bună zi pentru omenire este chiar ziua în care Isus Se va întoarce pe pământ pentru a-și lua urmașii credincioși acasă, în ceruri. Biblia aseamănă acest eveniment măreț cu momentul în care mirele vine să își întâlnească mireasa (Matei 25:6).

Pentru mine, aceasta va fi cu adevărat cea mai bună zi din viața mea! Încercările de pe acest pământ se vor încheia și ne vom bucura să fim pentru totdeauna în prezența lui Dumnezeu! Vom continua să creștem așa cum Dumnezeu a intenționat pentru noi. Nu vom mai suferi niciodată și nu vom mai fi întristați.

Satana nu dorește să ne concentrăm atenția asupra cerului și a tot ceea ce îi așteaptă pe cei care Îl urmează pe Hristos cu credincioșie. El muncește din greu să ne convingă să ne construim visurile aici, pe pământ. El vrea să fim atât de concentrați pe a ne strădui să ne îndeplinim visurile pământești, încât să uităm imaginea de ansamblu.

Imaginea de ansamblu este că Dumnezeu a pregătit un loc pentru noi și Se întoarce să ne ia acasă! Să așteptăm cu dor acea zi care va fi „cea mai bună” și să trăim pentru ea!

autor: Alexis A. Goring

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor