SOȚIA MINUNE

Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale.
Psalmii 91:11

Împreună cu soțul meu, Abel, care este pastor, discutam entuziasmați de luni de zile despre planurile noastre de a participa la o convenție a slujitorilor bisericii în Austin, Texas, iar apoi să mergem în San Antonio, pentru A Șaizecea Sesiune a Conferinței Generale, care se ține la fiecare cinci ani, în luna iulie. Privim ca o mare binecuvântare faptul că aparținem familiei mondiale a bisericii și întotdeauna este o plăcere să ne întâlnim cu mulți oameni cunoscuți în timpul săptămânii de întâlniri. Am avut o bucurie specială datorită invitației amabile a unor prieteni de a sta în casa lor spațioasă din San Antonio.

În seara în care am ajuns, am observat, și i-am arătat și soțului meu, că baia de oaspeți era aproape de scări. Acea informație ar fi trebuit să îmi ghideze picioarele către baie în timpul nopții, dar nu a făcut-o. Am făcut un pas greșit și m-am rostogolit pe toate cele paisprezece trepte, aterizând grămadă jos.

Soțul meu a auzit zgomotul înfricoșător și s-a grăbit să coboare scările, găsindu-mă întinsă într-o baltă de sânge. Prima lui impresie a fost că murisem și că el era acum văduv. Chiar și după ce s-a dovedit că eram într-adevăr vie, toți din casă se așteptau ca accidentul să fi cauzat niște coaste rupte, ori șoldul, mâna sau piciorul rupte sau toate. După ce o ambulanță m-a dus de urgență la spital, doctorul a descoperit că îmi fracturasem doar încheietura mâinii stângi și degetul inelar. Mi-a pus încheietura mâinii în ghips și mi-a bandajat rănile de la cap.

Am fost ținută sub observație la spital câteva zile. Când un asistent mi-a testat abilitățile cognitive a doua zi m-a felicitat că am trecut cu bine interogatoriul de treizeci de minute. Nu era nimic în neregulă cu creierul meu, însă am avut nevoie de ceva terapie mai târziu pentru a-mi recăpăta mobilitatea încheieturii și a degetului.

Mulți oameni se îndoiesc de Dumnezeu atunci când îi lovește o tragedie. Se întreabă dacă lui Dumnezeu chiar Îi pasă de ei. Chiar și eu I-am pus întrebări lui Dumnezeu, și sunt o urmașă a Sa – chiar o soție de pastor! Totuși, căzătura aceea pe scări, în care viața mi-a fost păstrată, îmi amintește să Îi mulțumesc lui Dumnezeu, în fiecare zi și din inimă, pentru că mi-a arătat că El mă iubește cu adevărat și mă protejează. Din această cauză soțul meu spune că sunt soția lui cu o viață nouă, soția lui minune.

autor: Ofelia A. Pangan

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor