„VINO, DOAMNE ISUSE” – ASTĂZI!

Cel ce adevereşte aceste lucruri zice: „Da, Eu vin curând.” Amin! Vino, Doamne Isuse!
Apocalipsa 22:20

M-am așezat pe malul lacului unde tocmai încheiasem o vară în care lucrasem ca instructor de schi și consilier de tabără. Am vorbit cu Dumnezeu cam treizeci de minute înainte de a fi nevoie să îmi fac bagajele pentru călătoria din dimineața următoare înapoi la facultate, unde urma să termin ultimul an de studii.

Soarele cobora către orizont, iar eu stăteam în liniștea naturii, privind uimită! Priveam frumoasa perfecțiune a creației lui Dumnezeu în timp ce își schimba culorile. Ascultam păsările ciripind în timp ce se așezau în cuiburi pentru noapte. Simțind o nevoie adâncă după Isus. În acel moment am șoptit: „Te rog, Isuse, vino chiar acum!”

Simțământul era atât de intens, încât mi-au dat lacrimile. Apoi L-am simțit pe Isus stând lângă mine. „Nu încă”, mi-a șoptit. „Ai viața înainte. Mă vei sluji, vei întemeia o familie, vei călători în multe locuri și vei fi o mărturie pentru mulți oameni în numele Meu. Am un plan minunat pentru viața ta. Voi merge cu tine pe măsură ce te apropii de timpul celei de-a doua veniri.”

Astăzi, în timp ce lucrez pentru Dumnezeu în Nepal, unde oamenii au mare nevoie să Îl cunoască pe Isus, îmi aduc aminte de acel moment special de lângă lac în care am vorbit cu El. Încă îmi doresc în fiecare zi ca Isus să revină, chiar acum! Dar aici, în Nepal, am ocazia să strălucesc pentru El, împlinind planul pentru viața mea așa cum mi l-a explicat El cu mult timp în urmă. Dumnezeu a fost cu mine timp de patruzeci de ani, din ziua aceea, în care am stat lângă lac, și încă nu S-a întors, dar cred că Se va întoarce. Isus va reveni!

Așa că, în fiecare zi, când răsare soarele, îmi iau timp și vorbesc cu Dumnezeu. Un cântec pe care îl cânt deseori pe parcursul devoționalului meu este: „Voi merge cu Dumnezeu”. Mă rog în fiecare zi să mă ajute să Îl slujesc cu credincioșie oriunde merg.

Scump Isus, Te rog, vino curând. Ajută-mă să împărtășesc dragostea Ta cu toți aceia care au nevoie disperată să Te cunoască. Ajută-ne să ne dorim cu toții revenirea Ta grabnică pentru a ne lua să locuim cu Tine în ceruri. Vino, Doamne Isuse astăzi! Amin!

autor: Susen Mattison Molé

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor