AI ÎNCREDERE ÎN PROCES

Iată, Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere şi nu mă voi teme de nimic, căci Domnul Dumnezeu este tăria mea şi pricina laudelor mele şi El m-a mântuit.
Isaia 12:2

Pe 23 ianuarie 2020, am avut o operație de înlocuire completă a șoldului din cauza fracturilor pe care le-am suferit într-un accident de mașină. După operație a trebuit să învăț cum să fac tranziția de la a merge cu un cadru, apoi cu un baston, apoi fără niciun sprijin, pe lângă a învăța cum să mă îmbrac singură, să conduc mașina și să îmi desfășor activitățile zilnice.

Chirurgul ortoped mi-a dat voie să mă întorc la serviciu pe 13 aprilie 2020. Din păcate, chiar în acea zi compania mea a decis să concedieze temporar aproximativ 85% dintre angajați, printre care și pe mine. Asta se întâmpla în timpul pandemiei de COVID-19. Eram printre cei aproximativ douăzeci și trei de milioane de americani șomeri. A durat șase săptămâni până când am început să primesc vreun beneficiu de șomaj. În acest timp, nu am avut niciun venit. Locuiesc pe malul sudic din Long Island și bugetul meu este limitat. A fost un timp foarte dificil, dar Dumnezeu S-a îngrijit de toate nevoile mele. 

Am fost binecuvântată că m-am putut întoarce la serviciu cu program întreg în cadrul companiei mele în luna iulie. Din nefericire, nu toți colegii mei s-au întors.

Una din provocările cu care mă confruntam era naveta, în special în timpul pandemiei. Merg cu trenul la serviciu și eram foarte îngrijorată. Mă gândeam să îl întreb pe șeful meu dacă aș putea lucra de acasă. Dumnezeu mi-a spus în mod clar: „NU contacta pe nimeni. Eu le voi transmite ce să îți spună! Încă nu ai încredere în Mine după această operație grea, recuperare, concediere și primirea slujbei înapoi?”

Am rămas cu gura căscată și am spus cu umilință: „Mă încred în Tine, Doamne!”

Nu îmi dau seama cum de nu observasem e-mailul de la șeful meu, care îmi scria: „Până la alte înștiințări, te rugăm să lucrezi de acasă.” Dumnezeul nostru este minunat!

Uneori pare că viața te copleșește și te afli în mijlocul furtunii. Vreau să îți spun că, indiferent de ceea ce se întâmplă, Dumnezeu promite să aibă grijă de tine! El m-a învățat să am încredere în procesul Său – să stau liniștită, să fiu atentă și să ascult. Planurile noastre nu se potrivesc cu planurile Lui. Să continuăm să ne sprijinim în rugăciune unii pe alții pe drumul vieții!

autor: Andrea D. Hicks

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor