DOAMNĂ, ÎNGERUL TĂU A FOST LÂNGĂ TINE!

Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale; şi ei te vor duce pe mâini,  ca nu cumva să-ţi loveşti piciorul de vreo piatră.
Psalmii 91:11,12

Tocmai ieșisem de pe Autostrada I-95, cu zece minute mai devreme, și eram foarte fericită că reușisem să fac asta în siguranță. Până la urmă, era pentru prima dată când conduceam pe această autostradă aglomerată în primul meu an în Statele Unite.

Mai aveam cel mult cinci minute până acasă, când am auzit un pocnet asurzitor de explozie! Mica mea Toyota Corolla mi-a scăpat de sub control și se îndrepta către mijlocul străzii. Nu puteam face nimic pentru a-i schimba direcția.

„Isuse, ajută-mă!” am strigat, în timp ce mașina a trecut de mijlocul străzii pentru a doua oară. Deodată, un Șofer Nevăzut a preluat controlul și mașina s-a oprit pe banda de viraj, chiar în locul în care trebuia să fac ultimul viraj la dreapta către casă.

Mi-am luat geanta și am sărit din mașină de teamă că urma o explozie. Mașina abia se oprise complet. Combustibil roz aprins curgea de sub partea din față a mașinii. Cauciucul din dreapta față explodase. I-am mulțumit lui Dumnezeu că asta s-a întâmplat pe șoseaua Miramar Parkway, care era mai liniștită decât autostrada aglomerată!

Primul care a ajuns la fața locului a fost un polițist de treabă. „Doamnă, îngerul tău a fost lângă tine!” a exclamat. „Am văzut întreaga scenă”, a continuat. „Niciodată până acum nu am văzut șoseaua aceasta liberă pe ambele sensuri în acest moment al zilei.”

„Dumnezeu a oprit traficul din ambele direcții”, l-am asigurat.

Polițistul amabil l-a sunat pe soțul meu care era la biserică, la o depărtare de doar cincisprezece minute. El a venit imediat cu un mecanic. Venise cu cealaltă mașină a noastră – o mașină închiriată de la Aeroportul Internațional Miami.

Făgăduința lui Dumnezeu că mă va proteja s-a împlinit din nou. L-a trimis pe îngerul Său să aibă grijă de mine și el mi-a păzit piciorul ca să nu se lovească de vreo piatră! Poți să ceri ca această făgăduință să se împlinească în dreptul tău când ești la volan sau când pleci de acasă astăzi. Îngerii Lui te protejează! El te va ocroti din nou și din nou! Crede-mă, El va face asta! Slavă lui Dumnezeu!

autor: Claudette Garbutt-Harding

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor