OPERAȚIA ESTETICĂ NATURALĂ

De aceea şi Eu vă spun: Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.
Luca 11:9

Ai fost vreodată nemulțumită de aspectul tău fizic? Eu eram mulțumită de înfățișarea mea cu excepția unui singur lucru. Simțeam că întotdeauna trebuia să îmi împing ochelarii în sus, pentru că tot cădeau spre vârful nasului!

„Oh, mi-aș dori un nas mai proeminent”, am suspinat. Nu voiam să am un nas coroiat – doar să am un pod nazal care să le permită ochelarilor să stea bine!

Pentru că știam atât de mulți oameni care aveau nevoie de ajutor din cauza unor probleme sau dizabilități mult mai serioase decât a mea, nu m-am gândit niciodată să o aduc înaintea lui Dumnezeu în rugăciune. Nu voiam să par vanitoasă. Așa că nu L-am rugat pe Dumnezeu să îmi reconfigureze nasul.

Eram împreună cu finul meu, Kai, afară și vopseam. Când am ajuns la rezervorul de kerosen, am vopsit întâi partea de sus și laturile. Apoi am pășit sub rezervor pentru a-i arăta lui Kai cum să vopsească partea de jos cu un trafalet. Suportul de lemn pe care stătea rezervorul avea niște bare care îl stabilizau. Acestea se aflau cam la același nivel cu genunchii mei. Am uitat de ele când am vrut să ies de sub rezervor. Cu genunchii am lovit barele și m-am dezechilibrat, căzând direct înainte și lovindu-mă tare de pământ! Ochelarii s-au împins în față! Surprinzător, lentilele au rămas intacte. Și am putut să îndoi înapoi la forma inițială ramele puternice din titaniu.

Kai m-am ajutat să intru în casă și mi-a oferit primul ajutor. Fiecare parte a corpului meu care se izbise de pământ, în afară de față, era învinețită și dureroasă. Uitându-mă într-o oglindă, am văzut că nu îmi lovisem deloc fața cu excepția unei linii adâncite la baza nasului între ochi. Nu se observa prea tare atunci când purtam ochelarii. Dar m-am întrebat dacă voi rămâne pentru totdeauna cu nasul puțin afundat!

Căzătura mea a fost rezultatul propriei neatenții. Și sper ca niciodată să nu mai am un alt accident de felul acesta. Cred că îngerul meu păzitor m-a ferit ca să nu îmi fracturez gâtul.

Cu trecerea timpului, mi-a crescut cartilaj sau os îndeajuns cât să stea ochelarii bine pe nas. Am văzut cum se realizează o operație estetică naturală! 

Doar Dumnezeu poate să ia un lucru rău și să scoată ceva bun din el, împlinindu-mi dorința într-un mod unic! Acum vorbesc cu El despre orice!

autor: Bonnie Moyers

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor