PAȘAPORTUL PIERDUT

Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu și aveți credință în Mine.
Ioan 14:1

Eu și soțul meu am pornit într-o călătorie prin Europa împreună cu două dintre prietenele mele. Împreună ne-am distrat și am râs în turul celor șase țări europene. Cele mai frumoase momente au fost când am vizitat Stonehenge și Bath City în Anglia, Atomiumul din Bruxelles, Belgia, o călătorie cu barca pe Rin și o plimbare în orașul-cetate Rothenberg din Germania, faimosul balcon al Julietei din Verona și o excursie cu gondola prin Veneția, Italia, o plimbare panoramică prin Alpii Austriei și fascinantul oraș Innsbruck, călătoria cu barca pe frumosul lac Lucerne (Lacul celor Patru Cantoane) și o excursie cu telegondola până în vârful muntelui Stanserhorn de unde am putut vedea Lacul Lucerne, Alpii elvețieni și comunitățile din împrejurimile versanților din Elveția.

Turul s-a încheiat în Paris, Franța, unde aglomerația vieții de oraș a fost diametral opusă față de liniștea locurilor de la țară. Am vizitat Catedrala Notre Dame, Turnul Eiffel, Palatul Versailles și Muzeul Louvre, dar și alte locuri. Ne-am plimbat pe străzile Parisului, am vizitat și am căutat suveniruri pe care să le luăm cu noi acasă.

Ne-am despărțit pe Aeroportul „Charles De Gaulle” din Paris: o prietenă zbura spre Florida și două dintre noi zburam spre Maryland. Pe când mă apropiam de poartă în așteptarea zborului, am băgat mâna în geantă și mi-am dat seama că pașaportul și biletul de avion lipseau. Știam că le-am avut când am trecut pe la securitate. Nu eram sigură dacă au căzut sau cineva le-a luat. Am înălțat rapid o rugăciune și am început să caut un ofițer de securitate pentru a raporta pierderea. Nu voiam să pierd zborul spre casă și m-am rugat ca Dumnezeu să mă ajute să găsesc documentele lipsă. Ofițerul de securitate mi-a spus să mă întorc la persoana responsabilă de culoarul prin care am trecut. Lăudat fie Domnul! Ei mi-au găsit pașaportul și biletul în unul dintre coșuri! Probabil că am uitat să le iau fiind grăbită să ies din zona de control de securitate.

Într-o zi vom porni într-o altă călătorie. Tatăl nostru ceresc ne pregătește o casă, mai mare decât orice palat pământesc pe care l-am văzut. Rugăciunea mea este ca noi să fim gata când El va veni să ne ia acasă. Nu vom avea nevoie de pașapoarte sau bilete. Singurul lucru pe care îl putem lua cu noi este caracterul nostru curățit prin sângele Mielului care a curs pe crucea de la Calvar!

autor: Rhona Grace Magpayo

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor