FĂRĂ PUTERE

Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de chibzuință.
2 Timotei 1:7

Fiica noastră, soțul ei și fiul lor tocmai se mutaseră în acea zi în alt stat. Alte două fiice, un ginere și doi strănepoți erau în vacanță în alt stat. Fratele surorii mele era la căminul de seniori și nu ne așteptam să mai trăiască multe zile, nepoata noastră era și ea într-un cămin de seniori. Acasă nu mai aveam telefon fix, doar telefoanele mobile. Apoi a venit acea seară îngrozitoare. Soțul meu voia să dea un telefon, când a primit un mesaj că nu mai era curent. Repede m-am uitat la telefonul meu și am reușit să trimit un mesaj, dar, când am încercat din nou să mai trimit un mesaj, am fost notificată că mesajul nu a putut fi trimis și se mai spunea că nu mai este curent.

Eu și soțul meu am mers în birou și am restartat totul. Am verificat routerul și am observat că semnalul era foarte slab pentru wi-fi. Ne-am dat seama că routerul nostru probabil trebuia înlocuit, dar deja era ora 21:30 și toate magazinele erau închise, așa că trebuia să așteptăm până dimineața.

Eram îngrijorată. Mă gândeam că poate una dintre fiicele noastre trebuia să sune pentru ceva și avea să se îngrijoreze pentru că nu putea să dea de noi, dar nu puteam să fac absolut nimic. Mă simțeam neajutorată, dându-mi seama că nu aveam niciun control asupra situației.

Mi-am amintit că Dumnezeu ne-a spus să nu ne fie teamă și că duhul de frică nu vine de la El, ci El ne dă un duh de putere, de dragoste și de chibzuință. M-am rugat ca El să îmi dea pacea de care aveam nevoie pentru a lăsa îngrijorările privind familia mea în mâna Sa și m-am rugat ca routerul să funcționeze dimineața sau El să mă ajute să găsesc un router nou, ușor de instalat. El mi-a trimis puterea Sa să pot adormi liniștită.

Dimineața următoare, când m-am trezit, m-am uitat la telefon și am văzut exact ce aveam nevoie să văd. Era încărcat complet! L-am strigat pe soțul meu din camera alăturată și amândoi I-am mulțumit lui Dumnezeu că atunci când pare că nu avem deloc putere, El totuși veghează asupra noastră. Puterea Sa este a noastră atunci când simțim că nu mai putem merge înainte. Să nu uităm niciodată, ne putem încrede întotdeauna în El.

autor: Anna May Radke Waters

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor