DUMNEZEU MI-A PLĂTIT ABONAMENTUL DE AUTOBUZ

Și Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuințele voastre, după bogăția Sa, în slavă, în Isus Hristos.
Filipeni 4:19

Era ultima zi din lună și mai aveam bani doar pentru abonamentul lunar la autobuz, care costa aproximativ 148 de dolari.

Eu mai aveam 60-70 de dolari pe cardul de debit și aproximativ 70-80 de dolari în portofel. Am pornit spre magazin pentru a-mi face abonament. Știi că ești falit atunci când plătești pentru ceva pe din două, jumătate cash și jumătate cu cardul!

Ajunsă la casier, am vrut să plătesc.

– Cum doriți să plătiți? m-a întrebat el.

– Voi plăti jumătate cu cardul și jumătate cash, i-am răspuns eu.

Casierul a luat banii și apoi a tastat codul pentru plata cu cardul. Am introdus cardul și acum așteptam să îmi ceară codul pin. Am observat că suma de pe dispozitivul POS nu se schimba și nici nu mă lăsa să introduc codul pin. Apoi, dintr-odată, aparatul a bipăit și a imprimat o chitanță.

– Doriți chitanța? a întrebat casierul voios, în timp ce rupea chitanța din aparatul pentru carduri.

– Dar nu am introdus codul pin, i-am spus eu uimită, neștiind ce s-a întâmplat.

Părea că banii au fost luați din contul meu.

– Ei bine, se pare că tranzacția a fost efectuată, mi-a răspuns el, în timp ce îmi înmâna chitanța.

Încă eram șocată, așa că am mers direct la bancă pentru a verifica dacă din contul meu s-a făcut plata. Dar surpriză, banii pe care îi lăsasem în cont pentru restul abonamentului încă erau acolo.

Ori de câte ori mă gândesc la acea experiență mă întreb dacă a fost o eroare de sistem sau o problemă cu aparatul POS în acea zi. Indiferent ce a fost, știu că la mijloc a fost vorba de o intervenție divină. Dumnezeu, în înțelepciunea Sa, a acoperit costul abonamentului meu și, astfel, mie mi-au mai rămas bani pentru a face câteva cumpărături și pentru a avea hrană până la următorul salariu.

Unii oameni poate se întreabă cum se poate ca Dumnezeu să fi plătit pentru abonamentul meu prin aparatul POS, dar pentru mine totul este posibil când Tatăl meu ceresc deține întreaga lume și tot ce este în ea. Dumnezeul cu care am avut eu experiență în acea zi a știut ce aveam nevoie înainte ca eu să cer!

autor: Jonsaba C. Jabbi

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor