DARURI PENTRU PROMOȚIA 2020

Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune și să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri.
Matei 5:16

Când a început COVID-19 și apoi lucrurile s-au precipitat, am știut că vreau să fac o diferență prin viața mea. Îmi doream să arăt micii mele comunități, vecinilor și prietenilor mei cine este Dumnezeu. Doream ca ei să știe că nu trebuie să se teamă sau să se panicheze, dar că se pot încrede în Dumnezeu chiar și în timpul pandemiei.

Am început să mă întreb: Ce aș putea face?

Dintr-odată, mi-a venit o idee strălucitoare! Ce-ar fi dacă le-aș oferi studenților din apropiere o felicitare de absolvire și un mic cadou?

În fiecare seară, mergând prin cartier, am văzut pancarte cu „Promoția 2020” în diverse curți pentru a marca faptul că acolo era un absolvent. De îndată, m-am pus pe treabă și am cumpărat câteva carduri. Două zile mai târziu, fiind la plimbare, am hotărât că aceea era seara în care să îi ofer cardul-cadou unuia dintre absolvenți, treceam chiar pe lângă casa lui.

Am pășit curajoasă pe alee și am întrebat dacă era acasă. Mama lui a ezitat puțin, dar, când i-am explicat că eram vecină și de asemenea fostă profesoară, bucuroasă a mers după el să îl aducă. I-am oferit felicitarea. El a fost foarte fericit și recunoscător – în special când a văzut darul din felicitare. Mama lui ne-a făcut o poză împreună.

Plănuiesc să mă reîntorc de îndată ce măsurile de siguranță împotriva COVID-19 sunt eliminate și vreau să îi invit la biserică. Sunt aproape sigură că mama și copilul vor veni. Bunătatea arătată vecinilor este un mod de a-i conduce la Hristos. Domnul ne cere să Îl iubim pe El din toată inima și pe semenii noștri ca pe noi înșine.

„Doamne, ajută-mă să strălucesc pentru Tine
Ah, Doamne, ajută-mă să strălucesc pentru Tine
Într-o lume învăluită în noapte
Păstrează-ne curați, dă-ne Lumină,
Ajută-ne să strălucim pentru Tine.”[1]

 

[1]. Lord, Keep Me Shining For Thee, de Chalvar A. Gabriel, 1926.

autor: Patricia Hines

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor