CHIAR LA TIMP

Nu vă îngrijorați de nimic, ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri.
Filipeni 4:6

Noi avem trei copii: Alyssa are 10 ani, Natalia are 8 ani și Eric are 12 luni. Natalia iubește strugurii și merele. Când era bebeluș, ea nu mai avea răbdare ca eu să tai strugurii pentru ea, așa că îi îndesa în gură întregi și îi înghițea. Apoi, îi elimina tot întregi, ceea ce pe noi ne uimea. Toți copiii noștri iubesc fructele.

Ieri, Natalia mi-a cerut un măr, așa că i l-am tăiat. În timp ce ea mânca, Eric a vrut și el măr. Așa că i-am dat și lui o felie de măr. Eric are doi dințișori jos și doi sus, iar acum alți doi dinți tocmai se pregătesc să apară. Cu colțul ochiului mă uitam la el cum mănâncă mărul ca să mă asigur că totul este în regulă. A mâncat cam trei sferturi din felia de măr și deja era sătul, mai mâncase și înainte.

Astăzi, i-am dat Nataliei aproape un măr întreg tăiat felii și lui Eric i-am dat o felie. Mușca și mesteca mărul fără probleme. A tușit de câteva ori, dar totul a fost bine. Soțul meu, Alan, tocmai se pregătea să meargă la lucru. Am mers să îl conduc și apoi m-am întors în bucătărie, moment în care l-am auzit pe Eric că se îneacă și încearcă să tragă aer. El era așezat pe podea așa că l-am întins repede în față și l-am bătut pe spate pentru a ajuta bucata de măr să se miște, dar fără succes.

L-am ridicat repede și l-am pus peste brațul meu și peste cotiera canapelei cu capul în jos, apoi i-am aplicat cinci lovituri peste spate pentru a mișca mărul care încă era blocat în gât și, în tot acest timp, mă rugam lui Dumnezeu să mă ajute să mișc bucata de măr cât mai repede. El a făcut o mișcare bruscă și apoi a tras o gură de aer, lăsând bucata de măr pe canapea. A fost o experiență foarte terifiantă. Am șoptit un: „Mulțumesc, Doamne!” când el a reușit să respire normal din nou. Parcă nimic nu suna mai bine în acele momente!

L-am sunat pe Alan și i-am povestit cele întâmplate. El a spus că este bucuros că am fost acasă și am reușit să acționez rapid. Doamne, Îți mulțumesc pentru răspunsurile la rugăciuni!

autor: Noella (Jump) Baird

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor