MURDĂRIE PE ȘOSEA

Dar treimea aceasta din urmă o voi pune în foc și o voi curăți cum se curățește argintul, o voi lămuri cum se lămurește aurul. Ei vor chema Numele Meu și îi voi asculta; Eu voi zice: „Acesta este poporul Meu!” Și ei vor zice: „Domnul este Dumnezeul meu!”
Zaharia 13:9

Nu am putut să nu observ bolțarii mari de un portocaliu-aprins care erau înșirați pe ambele părți ale drumului care de obicei era liber când mă întorceam eu acasă. Culorile aprinse ale materialelor de construcții ascundeau culorile blânde ale florilor din fundal. Am încetinit, înaintând mai încet pe porțiunea îngustată de drum. Jumătate din drumul destul de lin înainte era acum acoperit de pietre și pământ.

– De ce ar vrea să sape un drum atât de bun? am zis cu glas tare.

– Vor să pună cabluri pentru servicii de internet de mare viteză, mama, a răspuns fiul meu.

Serviciile de internet nu erau prea bune în zona noastră și creau o oarecare frustrare. O conexiune mai sigură era binevenită oricând. Totuși, aceasta însemna că drumul asfaltat, care părea foarte bun și drept, trebuia să fie spart, calea să fie umplută cu mizerie și strada care, în general, era liniștită să fie deranjată de zgomotele mașinăriilor. Strada era diferită de ceea ce eram eu obișnuită să văd și nu îmi plăcea. Dar știam că, dacă vreau o soluție mai bună pentru problemele cu conexiunea la internet, nu exista o altă cale de a rezolva problema decât să se sape pământul pentru a le face loc cablurilor.

Atunci m-am gândit că eu aveam o conexiune cu Isus care la suprafață părea la fel de lină ca drumul asfaltat. Existau câteva probleme de comunicare, uneori acestea erau frustrante. Totuși, eu nu eram dispusă să permit să fiu deschisă și păcatele să fie acum la suprafață. Mi-am dat seama că tot așa cum drumul avea nevoie să fie săpat și golit mai întâi, inima mea avea și ea nevoie să fie deschisă și golită. Am realizat faptul că dacă nu Îi permit lui Dumnezeu să sape mizeria din viața mea mai întâi, El nu putea stabili o conexiune mai clară pentru a putea comunica direct cu El.

Este nevoie de săpături și în viața ta? Poate că este dureros, rușinos și chiar îți face rău imaginii de sine, dar este doar temporar. De îndată ce te-ai deschis și ai lăsat ca interiorul să fie vulnerabil înaintea lui Dumnezeu, tu vei avea o conexiune reînnoită cu El.

Doamne, ajută-mă să mă las deschisă și curățată ca să pot auzi glasul Tău mai bine. Amin! 

autor: Grace Paulson

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor