ISUS ESTE MEREU LÂNGĂ MINE!

Căci Făcătorul tău este bărbatul tău: Domnul este Numele Lui, și Răscumpărătorul tău este Sfântul lui Israel. El Se numește Dumnezeul întregului pământ.
Isaia 54:5

În calitate de terapeut, consult mulți pacienți în fiecare săptămână. Recent, într-o dimineață de vineri, trebuia să testez un pacient tânăr. Avea doar cinci anișori. El se lupta cu niște probleme de atenție și mama lui dorea ca eu să îl testez pentru a cere ajutorul de care avea nevoie la școală. În timp ce pregăteam testul pentru ADHD, el nu s-a oprit din vorbit și atenția îi era distrasă. La un moment dat, m-a întrebat dacă am tată. Știam că se referă la soț și i-am răspuns: „Nu.” Apoi, m-a întrebat dacă am copii, și eu i-am spus: „Da.” După aceea, mi-a spus că se va ruga pentru mine ca să mă căsătoresc și să am un tată. Deja eu zâmbeam în sinea mea, dar, în același timp, I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru modul în care lucrează prin copii.

Ei bine, el s-a rugat în numele lui Isus ca El să îmi trimită un tată. I-am mulțumit și după aceea el mi-a spus că tatăl meu mă aștepta acasă la mine. Isus îl trimisese acolo, dar el era invizibil. „Nu îl poți vedea, dar el este acolo.”

Am fost uimită de credința acestui băiat de doar cinci ani. El nu înțelegea prea multe despre viață, dar știa că, dacă exista o problemă, Isus o putea rezolva. Luându-mă cu lucrul, am uitat de această rugăciune. Îmi făceam devoționalul de seară și mă plângeam lui Dumnezeu cât de singură mă simțeam și cât de mult îmi doream să am și eu pe cineva lângă mine, cineva cu care să îmi împart viața și care să fie cu mine. Atunci mi-am amintit de rugăciunea băiețelului. Dumnezeu este Cel care e aproape de mine. El este chiar aici, în casa mea, în mașina mea și atunci când călătoresc. El îmi oferă lucrurile de care am nevoie și îmi poartă de grijă. El este lângă mine și pot să Îi vorbesc ori de câte ori mă simt singură. Apoi, mi-am amintit de textul Isaia, capitolul 54. Acesta este un capitol uimitor pentru o femeie singură în această lume. Începând de la versetul 4 citim astfel: „Nu te teme, căci nu vei rămâne de rușine; nu roși, căci nu vei fi acoperită de rușine, ci vei uita și rușinea tinereții tale și nu-ți vei mai aduce aminte de văduvia ta, căci Făcătorul tău este bărbatul tău: Domnul este Numele Lui, și Răscumpărătorul tău este Sfântul lui Israel. El Se numește Dumnezeul întregului pământ” (Isaia 54:4,5).

Lăudat fie Domnul! Niciodată nu trebuie să fim singure! Dumnezeu este întotdeauna cu noi. El este Făcătorul și Răscumpărătorul nostru. El ne-a făcut și ne-a salvat de la o viață de singurătate și rușine.

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor