PERMITE-I LUI DUMNEZEU SĂ LUPTE PENTRU TINE

Domnul Se va lupta pentru voi, dar voi stați liniștiți.
Exodul 14:14

În urmă cu mulți ani, tânără și căsătorită de mai puțin de doi ani, am început să am probleme medicale pe care nu le puteam ignora. Am făcut investigațiile necesare și am cerut părerea mai multor medici. S-a hotărât că singura soluție la problema mea era intervenția chirurgicală abdominală. Această veste m-a tulburat foarte tare. Niciodată nu avusesem probleme grave de sănătate, doar niște răceli. Deși soțul meu era prezent, simțeam că nu îmi înțelege pe deplin anxietatea și durerea. Într-un final, am luat legătura cu prietena mea cea mai bună și colega de lucru, cea care mi-a oferit susținerea de care am avut nevoie pentru a trece prin această criză.

Am fost operată. Totul a decurs bine și recuperarea a fost fără evenimente neplăcute. I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru rezultatul pozitiv prin laude și mulțumiri, știind că se puteau întâmpla multe. Îmi doresc ca acesta să fi fost finalul povestiri, dar ce era mai rău de abia acum începea.

Una dintre surorile mai mature din biserică, cea care ar fi trebuit să le povățuiască pe surorile mai tinere, a hotărât să expună problemele mele medicale fără să mă consulte. Ea le-a spus celorlalți că suferisem o histerectomie și că nu voi putea avea copii niciodată. Această veste s-a răspândit ca focul în miriște. Reacția mea inițială a fost de mânie. Simțeam nevoia să combat această minciună, dar Duhul Sfânt mi-a vorbit și mi-a reamintit că Mântuitorul a fost vorbit de rău și chiar trimis la moarte.

De îndată m-am smerit, am prins putere și am fost încurajată când am meditat la calea pe care a pășit Hristos, cale care L-a dus la moartea pe cruce. Am simțit ușurare pe măsură ce multele gânduri negative din mintea mea au fost înlocuite de gânduri despre ce a suferit Hristos. Domnul, în mila Sa, a îndepărtat rana și mânia și mi-a umplut inima cu bucurie, pace și dragoste.

Doi ani mai târziu, am dat naștere unui băiețel sănătos de trei kilograme și șapte sute de grame! Cu adevărat, Domnul va lupta pentru tine dacă te încrezi în El.

„Încrede-te în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe înțelepciunea ta.

Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările” (Proverbele 3:5,6).

autor: Mary Head Brooks

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video