PROVIDENȚĂ ȚINTITĂ

Și Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuințele voastre, după bogăția Sa, în slavă, în Isus Hristos.
Filipeni 4:19

În sfârșit! Am hotărât că sosise vremea să îmi cumpăr propria mașină. Deși aveam permis de ceva vreme, nu am fost foarte nerăbdătoare să îmi cumpăr mașină. Eram speriată de stilul de condus neglijent pe care îl văzusem pe șosele. De asemenea, nu eram foarte încântată de ideea de a împrumuta bani pentru a cumpăra o mașină. Am ales să aștept până când o puteam cumpăra cu bani cash. Îmi doream o mașină bună și cu kilometri puțini la bord. Totodată, îmi doream să fie un proces fără bătăi de cap.

Mulți ani am reușit să mă descurc cu alte mijloace de transport. Dar sosise vremea să îmi cumpăr acum o mașină.

Am început să mă rog pentru o mașină cam de o săptămână. Într-o duminică, răsfoiam ziarul și am început să sun la câteva numere de telefon pentru a-mi găsi mașina dorită. Cam la al patrulea sau al cincilea apel, am găsit ce îmi doream. Duhul Sfânt m-a condus la persoana potrivită, care, deloc întâmplător, era o persoană credincioasă și, după ce a vorbit cu mine la telefon, a simțit îndemnul de a-mi rezerva mașina, în ciuda faptului că vorbise deja cu mai multe persoane interesate să o achiziționeze. El m-a asigurat că celorlalte persoane care sunau le va spune că mașina a fost deja vândută. M-a rugat să ajung în oraș devreme pentru a înscrie mașina pe numele meu chiar în aceeași zi, dacă era posibil.

I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru că m-a călăuzit către mașina potrivită! Am finalizat tranzacția și am plecat cu o mașină care se potrivea perfect cu cerințele pentru mașina pe care mi-o doream. Și da, Dumnezeu m-a binecuvântat astfel încât să îmi pot cumpăra mașina cu bani cash, fără vreun împrumut. Dumnezeu este atât de minunat! Trebuie să mărturisesc faptul că, după două săptămâni de condus, vechile mele temeri cu privire la condus au dispărut și acum conduc în siguranță și sunt încrezătoare, cu ajutorul lui Dumnezeu. Nu în ultimul rând, tot procesul a durat cam două săptămâni și nu mi-a dat deloc bătăi de cap.

Dragi surori, vreau să știți că oricare ar fi nevoile voastre, le puteți duce înaintea lui Dumnezeu. El are un plan pentru a vă împlini toate nevoile – cu mult peste așteptările voastre. Încredeți-vă în El să vă îndeplinească cele mai profunde nevoi, deoarece doar El le poate împlini cu adevărat.

autor: Althea Y. Boxx

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video