PLASTURE DE SÂNGE EPIDURAL

Dar acum, în Hristos Isus, voi, care odinioară erați depărtați, ați fost apropiați prin sângele lui Hristos.
Efeseni 2:13

Aveam dureri îngrozitoare! Gâtul și capul mă dureau atât de tare, încât aveam impresia că avusesem un accident de mașină. Am încercat să suport durerea în acel sfârșit de săptămână și luni dimineața am mers la lucru. Dar deja știam că trebuia să merg la urgențe. Pur și simplu durerea era de nesuportat.
Am bănuit cam ce mi se întâmpla. Cu o săptămână înainte am fost în spital trei zile pentru niște teste. Un an întreg m-am confruntat cu probleme de sănătate, simțeam o presiune puternică în cap și aveam probleme cu vederea. Așa că mi s-a făcut o puncție lombară. Aceasta era vinovată pentru durerea mea de cap din cauza coloanei (sau puncție postdurală).veam dureri îngrozitoare! Gâtul și capul mă dureau atât de tare, încât aveam impresia că avusesem un accident de mașină. Am încercat să suport durerea în acel sfârșit de săptămână și luni dimineața am mers la lucru. Dar deja știam că trebuia să merg la urgențe. Pur și simplu durerea era de nesuportat.

Dacă nu ai avut nevoie niciodată de o puncție ești fericită!

Când stăteam întinsă pe pat, durerea de cap dispărea. Doctorii mi-au spus că singura cale de a scăpa de durerea de cap era printr-un proces numit „plasture de sânge epidural”. Aceasta este o procedură chirurgicală în care se folosește sângele propriu pentru a închide gaura din dura mater a coloanei vertebrale cauzată de puncția lombară. După introducerea sângelui, cheagul rezultat bandajează apoi scurgerea meningeală.

Am simțit ușurare pe loc!

Știi, și păcatul determină o presiune imensă și multă durere în viața noastră. Noi încercăm să trăim cu păcatul an după an prin negare, abuz de substanțe sau mânie ca mecanism de adaptare care ar putea aduce apoi depresie. Totuși, niciuna dintre aceste metode nu „repară.” Ajungem într-un final „la urgențe” din cauza durerii pe care abia o mai putem suporta.

Doar atunci când apelăm la Isus, marele nostru Medic, putem fi vindecați. În loc de sângele nostru, noi avem nevoie de sângele lui Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru. Sângele Său prețios s-a scurs pe cruce la calvar. El a fost jertfa supremă care a sigilat gaura păcatului atât de în profunzime pentru noi. Nu trebuie să ne facem griji pentru grupa de sânge. Isus este Creatorul nostru și sângele Lui ne oferă răscumpărare din toate păcatele și de toate suferințele noastre.

Nu suntem binecuvântați să avem un astfel de Mântuitor?

Ascunsă în palmele Sale
Ascunsă în palmele Sale
În „Ascunsă în palmele Sale”, fiicele lui Dumnezeu din zilele noastre își relatează istoriile despre modul în care au respins minciunile vrăjmașului. Minciuni precum „Dumnezeu te-a părăsit, lăsându-te fără apărare, singură și fără speranță”. Pline de încredere, ele își împărtășesc experiența personală despre modul în care „Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiți în orice faptă bună” (2 Corinteni 9:8). Ele vorbesc despre har, despre perseverență și despre noi începuturi. Ele vorbesc despre ce înseamnă să fii... „Ascunsă în palmele Sale”.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor