Înțepătura

Când strigă un nenorocit, Domnul aude şi-l scapă din toate necazurile lui. – Psalmii 34:6

Am călcat direct pe ele!

M-am aplecat mai aproape nevenindu-mi să cred; mi-am zis în sinea mea: După toţi aceşti ani în care am scăpat de astfel de lucruri, mi se întâmplă aici, la biserică?

Mi-am parcat pur şi simplu maşina, am deschis uşa şi am păşit afară, însă, în loc de o plimbare liniştită până la cămara bisericii, unde urma să ajut, m-am trezit în mijlocul unui roi de viespi!

La început nu le-am putut vedea, însă le-am simţit repede apropiindu-se de unul dintre ochii mei. La început, am încercat să le alung.

Vai, era prea târziu!

Am simţit o teribilă durere ascuţită – o înţepătură usturătoare – un ac care a intrat direct în pielea feţei mele. Am strigat cât m-au ţinut plămânii.

Dintr-odată am simţit un braţ lângă mine, braţul iubitor al soţului meu, în timp ce mă ţinea, şi cu celălalt braţ a început să le alunge.

Shawn, soţul meu, a sărit intenţionat în acest roi de viespi vicioase – în mijlocul cărora eram prinsă — pentru a mă scoate afară. Din nou şi din nou, Shawn a prins viespile supărate cu mâna goală, reuşind să le ţină departe de mine în timp ce m-a dus în siguranţă. Apoi, s-a îngrijit de durerea mea, în timp ce şi-o neglija pe a lui. El a suferit mult mai multe înţepături decât mine pentru a mă salva din experienţa durerii. Prin intervenţia sa, m-a salvat de viespi.

Dacă un om imperfect poate să mă iubească atât de mult încât să răspundă strigătului meu, cu cât mai mult este Dumnezeu doritor să răspundă la strigătele noastre! Strigi astăzi din cauza unei dureri pe care o simţi? Atunci strigă la Isus. El va răspunde la strigătele tale după ajutor. De fapt, El deja S-a pus în calea durerii, venind pe acest pământ şi murind în locul nostru pentru a ne salva de Satana şi de înţepătura morţii.

Dacă crezi că ai intrat în probleme, strigă tare la Domnul. El te va salva.


Tricia (Wynn) Payne

Carolyn Sutton
Carolyn Sutton
Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor