Vreau să mă încarc!

Dar, dacă umblăm în lumină, după cum El însuşi este în lumină, avem părtăşie unii cu alţii; şi sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţeşte de orice păcat. – 1 loan 1:7

Stăteam în avion, aşteptând de multă vreme decolarea, după o perioadă şi mai lungă de aşteptare într-un aeroport aglomerat. Era şi mai aglomerat decât de obicei, din cauza unor furtuni care întârziaseră operaţiunile din întregul aeroport.

A fost o prioritate pentru mine să dau telefoane ca să reprogramez întâlniri, să refac rezervări la hotel şi să cumpăr alte bilete de avion. Toată lumea din avion părea să aibă aceleaşi nevoi şi toate telefoanele păreau să nu mai aibă decât puţină baterie.

Ce bine că mi-am luat timp să îmi încarc bateria externă! mi-am zis, în timp ce introduceam mufa încărcătorului în bateria externă. Bineînţeles că nu aveam suficientă baterie pentru toată lumea din avion. Dar aveam suficientă cât să îi ofer şi partenerei mele de scaun când am văzut-o cum, neajutorată, îşi ţinea în mână telefonul inert şi se uita cu jind la încărcătorul meu.

Dacă nu mi-aş fi luat măsuri de precauţie? m-am gândit. Dacă nu mi-aş fi făcut timp să îmi încarc şi să îmi iau bateria externă?

Atât eu, cât şi colega mea de scaun aveam nevoie să luăm legătura cu familia şi cu cei de la serviciu. Fără energie în telefon, am fi fost deconectaţi de toţi, fără posibilitate de comunicare. Faptul că mi-am luat timp să încarc bateria suplimentară m-a ajutat acum să rămân în legătură cu ceilalţi atunci când aveam cea mai mare nevoie.

Dar cum rămâne cu bateriile mele spirituale? Sunt la fel de atentă să îmi iau timp să le menţin încărcate la maximum?

De câte ori nu se întâmplă să ies repede pe uşă fără să mă încarc în viaţa spirituală? De câte ori sunt fără puterea de a comunica cu familia cerească? De câte ori am lăsat pe cineva fără puterea lui Dumnezeu pentru că nu am avut ce să îi ofer?

Poate că nu putem împărtăşi lumii întregi binecuvântările noastre, dar faptul de a ne lua timp să fim încărcaţi la maximum ne ajută să le oferim şi semenilor binecuvântările pe care le-am primit.

Doamne, ajută-mă să mă încarc la maximum cu Tine în fiecare dimineaţă, as fel ca să am în viaţa mea lumina şi puterea Ta! Fie ca bateria mea spirituală să fie complet încărcată, ca să pot să Te prezint altora, care au nevoie să fie şi ei în legătură cu Tine! Amin!

Suzanne Blaylock

Carolyn Sutton
Carolyn Sutton
O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor